Aktuelle Mange behandlinger for katter

December 29

Skabb er en hudtilstand som er forårsaket av midd som å hule i pelsen av dyr, inkludert katter. Det er varierende grad av skabb ulike negative og ubehagelige bivirkninger for katten din. De inkluderer håravfall som eksponerer rå, irritert hud, intens kløe, rødhet og sår som kan smittes. Skabb oppstår ikke som ofte i katter, men når det skjer, det er muligheter for behandling.

Typer av skabb

Skabb eller sarcoptic skabb, er en parasitt sykdom som kommer fra en mikroskopiske midd som kan påvirke katter, spesielt unge. De angripe huden og generere en rekke problemer. Skabb skjer mer i små katter, og den kan sendes med annet dyrene eller folk. Demodectic Skabb er forårsaket av midd som lander på cat's olje kjertler eller hårsekker. De har evnen til å formere seg raskt og kan føre til røde, kløende utslett. Cheyletiella mites er kjent som "walking flass" fordi de er store nok til å være synlig for det menneskelige øyet. Det fører til ekstreme kløe.

Diagnostisere og behandlinger

For å avgjøre hvorvidt din katten har mange, er det nødvendig for veterinarian å gjøre en skrapende i huden å undersøke den. Noen ganger krever flere hud avskraping siden mites er undetectable mange ganger. Skabb kan behandles lokalt, muntlig eller ved medisiner injiseres for å drepe mites. Antibiotika må gis for alle mulige bakterielle infeksjoner. Veterinæren kan anbefale gjør en gang en uke bad for katten i en lime svovel dukkert. Anti-parasitic stoffet, Ivermectin, kan brukes lokalt. Skabb forårsaker ubehagelig kløe, spørre katten å klø intenst, som kan forårsake bakterielle infeksjoner. Kortison salve er nyttig i å kontrollere alle infeksjoner.

Forebygging av midd

Fordi mange årsaker slike store ubehag for katter, er det viktig at forebyggende tiltak tas. Mites kan spres til andre dyr som er nær den infiserte katten, så det er nødvendig å skille katten fra annet pets. Det er viktig å rengjøre søvn og lekeområder, som sengetøy og gulv. Benzarid er en spray anses å være et sikkert produkt som vil drepe mites før de har en sjanse til å hjemsøke din kattøye kropp.