Hva er de fysiske egenskapene til det Akk Grønlandshund?

March 11

Hva er de fysiske egenskapene til det Akk Grønlandshund?

Alaskan huskies har et rykte som robust arbeider hundene. De er avlet for sled racing og demonstrere dette formålet i deres energi og fysiske egenskaper. I motsetning til det Siberian Grønlandshund er Akk Grønlandshund vanligvis en blanding av andre typer Grønlandshunder, tysk shepherds, Inuit hundene og noen ganger annet hundene valgt for formering på grunn av deres utholdenhet, styrke og hastighet. Alaskan huskies passer best som kjæledyr i kjøligere klima og hjem med store verft egnet for masse mosjon.

Pelsen funksjoner

Strøk på en Akk Grønlandshund er vanligvis korte til middels lengde, og kan være mindre tett enn sine Siberian Grønlandshund brødre. Den kortere, mindre tett strøk gir bedre varme dispensasjon, som er bedre til sled racing. De trenger ikke å bli bad ofte fordi deres frakker pleier å være selvrensende, ligner en Siberian Grønlandshund eller Akk malamute. Deres shedding årstid er våren, men på grunn av deres kortere frakker pleier å la mindre clumps av håret i et hus enn andre typer Grønlandshunder.

Ansiktstrekk

Det Akk Grønlandshund er en blanding som er avlet for å være godt egnet til kalde temperaturer, racing og kraftig arbeide, som trekke en slede. Derfor er Alaskan husky en type hund og ikke en rase av hunden. Således, dens ansiktstrekk sterkt avhenger på linjen av hundene det ble avlet for å opprette en bestemt søppel. Alaskan huskies kan ha karakteristisk isblå øynene til en Siberian Grønlandshund, samt spisse ører, eller selv floppy ører. Det kan være solid farge eller opprettholde den tradisjonelle farge merkene av en Siberian Grønlandshund. Essensen av en Alaskan husky er en arbeider hunden og ikke en utstillingshund, er liten oppmerksomhet betalt av oppdretter på utseendet en søppel av pups vises.

Helse & velvære

Alaskan huskies er først og fremst bred for styrke, utholdenhet og hurtighet. Derfor de krever masse mosjon og anbefales vanligvis ikke som kjæledyr. De er kjent for å hoppe 6 fot høy, og kan dermed tømme mange gjerder. De kan også grave, ofte for å flykte fra en penn for å jakte. Deres naturlige disponeringen mot jakt kan gjengi dem aggressiv mot mindre dyr de vise idet prey, inkludert mindre hundene. Siden de ikke purebred hunder, er Alaskan Huskys spart mange av genetisk feilene og predisposisjon mot sykdom i mange purebred varianter.

Vocalization

En uunngåelig karakteristisk for en Alaskan husky er deres ønske om å vocalize. De vil hyle, spesielt når kommuniserer med annet hundene, inkludert de i egne pack. Hensyn til deres tendensen mot høyt hyl, er de ikke anbefalt som kjæledyr i et urbant miljø.