Pokemon brann røde versjonsinformasjon

March 23

Pokemon brann røde er i tredje generasjon utvalg av Pokemon-spill. Mye som sine forgjengere styre du en aspirerende Pokemon trener som reiser verden fange og trening ville monstre kalt Pokemon. Du deretter slåss andre trenere, få prestisje og erfaring, inntil du kjemper med Elite 4 å vise verden at du er Pokemon Master. Pokemon brann røde ble gjort for Game Boy Advance systemet og ble utgitt i September 2004.

Spillet Remake

Pokemon brann røde er en fullstendig revolusjonere overhaling av Pokemon Red originalspillet fra generasjon en serien tilbake i 1996. Mellom de to spillene forblir plasseringen av byer og treningsstudio ledere den samme, samt lydeffekter Pokemon gjorde tilbake i Pokemon Red. Mindre endringer ble gjort i spillet handler med NPC, for eksempel manglende evne til å handle Nidorino for en Lickitung. Den mest betydelige endringen er skinnende Pokemon og avl systemet.

Pokemon Ruby/Sapphire sammenligning

Mens Pokemon brann røde har nye funksjoner løftet fra Pokemon gull og sølv, mangler remake de nyere tilføyelser konkurranser og hemmelige baser i Ruby og Sapphire versjoner. Dessuten, er det et fravær av Pokemon fra Ruby og Sapphire spill i brann røde versjonen. Den eneste måten å skaffe de Pokemon for vaktliste din er å handle dem gjennom disse spillet versjoner.

Sammenligning med Leaf Green

Leaf Green er motstykke til brann røde, som inneholder nesten en identisk spill med mindre forskjellen av eksklusive Pokemon som ni haler eller Slowbro eksisterende i ett spill eller andre. I forhold til likheter, er det nå ni nye øyene aldri før sett i den originale Pokemon rødt og grønt spill. Syv av disse øyene kan nås normalt, men gjenfødelse Island og Naval Rock trenger spesielle koder fra Nintendo-sponsede arrangementer låse dem.

Deoxys

Deoxys er en synsk-type Pokemon eksklusivt til Pokemon brann røde. Du må få en Aurora Ticket kode fra en Nintendo-sponset arrangementet Ferry tilgang i Vermilion City for å fange denne sjeldne, legendariske Pokemon. Når fanget, kan det omsettes til Leaf Green for å transformere det til Deoxys' andre former.

Pokedex

Pokedex har blitt redesignet for å ta omfattende data mangler fra den opprinnelige versjonen av Pokemon Red. Funksjonene inkluderer standard og nasjonale modus, samt en indeks-funksjonen til å kategorisere Pokemon informasjon statistikk som type, størrelse og kategori. Pokedex kan nå vise fire Pokemon per side, i motsetning til den opprinnelige versjonen der det var bare én om gangen.

Elite 4 Redux

Vinne spillet kan oppnås ved å beseire de Elite 4, mye som i det opprinnelige spillet. Imidlertid har det vært en tilføyelse av et andre bølge av Elite 4 for spillere som ønsker en ekstra utfordring. Med denne andre gruppen holder hver person andre Pokemon varierende nivåer, mellom 50 og 75. De er utrolig sterk, og er langt bedre enn sine Pokemon gull, sølv og Crystal spillet kolleger.