Slik blokkerer noen på PS3

December 12

Slik blokkerer noen på PS3

Du har mange muligheter for sosialt samvær på PS3 over multiplayer spill, PlayStation Eye video samtaler, meldinger og PlayStation Home. Du kan ikke få sammen med alle de du vil møte, skjønt, og hvis du har mottatt en eller flere meldinger fra noen du ikke vil høre fra lenger, du kan lett blokkere denne personen og aldri motta meldinger fra henne igjen. Husk at PS3 ikke lar deg legge til personer i blokkeringslisten hvis de er for tiden i listen "Venner"; du må fjerne dem fra vennelisten først og deretter blokkeres.

Instruksjoner

Fjerne en venn

• Slå på PS3 hvis det ikke er på allerede, og naviger til venner delen av XrossMediaBar (XMB) menyen.

• Finn frem til brukeren du vil fjerne fra vennelisten.

• Trykk den grønne trekanten, og velg "Slett."

Blokkerer noen

• Slå på PS3 hvis det ikke er på allerede, og naviger til venner delen av XMB menyen.

• Velg "Melding Box", og velg deretter "Mottatt" vil vise meldingene du har mottatt.

• Naviger til en melding for brukeren du vil blokkere, og trykk den grønne trekanten.

• Velg "Legg til i blokkeringslisten.

Tips og advarsler

  • Hvis du føler at noen er trakasserende deg eller oppfører seg på en uakseptabel måte over meldingssystemet, du kan trykk grønn trekant på den aktuelle meldingen og velg "Sorg Report" klage Sony om problemet.