Hvordan lage irske Klesklype dukker

August 1

Hvordan lage irske Klesklype dukker

Kindergartners kan opprette Klesklype dukker på egenhånd, eller dette kan bli et familie prosjekt, når foreldrene bidrar også. Det ferdige resultatet vil være enkel, grunnleggende dukker med et håndlaget og unikt utseende. Bruk forskning på tradisjonell irsk klær samt ideer fra folkeminne som leprechauns for å gjøre dukkene gjenkjennelig som irsk dukker.

Instruksjoner

Tradisjonell irsk jente dukker

• Hold Klesklype så lukket, klipp delen er øverst og squeezable slutten er nederst. Squeezable slutten blir dukke bena og delen klipp blir hodet.

• Farge nederst på bena brun eller svart. disse vil være sko dukke. Farge eller tegne et ansikt på den flate siden av hodet delen av dukken.

• Cut to rektangler av stoff, hver og en å være mer enn 3 inches bredt. Dette vil opprette en kjole for en jente dukke. Sette lim nedover fronten av Klesklype der du vil at kjolen. Trykk midt i ett stykke stoff på Klesklype og la dem tørke.

• Gjenta det forrige trinnet på baksiden av Klesklype. Overflødig stoff bør henge enten slutten av doll på baksiden og forsiden. Trim bakstk fra "livet" av dukken til kanten av Klesklype. Pakk overflødig stoff fra livet og opp, foran rundt på baksiden av Klesklype og lim i stedet. Skjørt bør flair ut fra resten av Klesklype. Fest sammen kantene på foran og bak skjørt.

• Kuttet rødt ullgarn til lengden på ønsket dukken hår. Festes til hodet av dukken. Klippe stykker av garn, bånd og andre stoff til skjemaet dekorasjoner for skjorten. Lim til skjørt i ønsket formasjon eller mønster. Bruke markører for å tegne et keltisk symbol på stoffet.

Leprechaun dukker

• Gjenta trinn en og to ovenfor, til etableringen av kjolen.

• Skjær en firkant, omtrent en tomme høy, av grønne stoff. Plasser lim på Klesklype på "brystkassen" av Klesklype doll. Fest midten av sirkelen på Klesklype. Fest gjenværende løs flaps rundt resten av Klesklype så det hel topp havn er dekket, foran og bak.

• Skjær en liten, halv-tommers høye trekant hvitt stoff og lim opp ned på den grønne stoffet. Line opp flat kanten av trekanten med den øvre kanten av plassen. Når festet, bør plagget ligne en vest.

• Fest enden av svart båndet til bunnen av en etappe av dukken. Legge til lim gjenværende eksponert område begge beina og nederste kanten av Vesten. Vind båndet opp ett ben, rundt midjen og ned den andre opprette bukser.

• Kuttet røde tråden til ønsket hårlengde og lim den til leder av dukken. Eventuelt kutte en topp lue figur svart stoff eller konstruksjon papir og lim den til leder av dukken.