Hvordan finne en millionær ennå

February 25

Hvordan finne en millionær ennå

Som sier går, "Det er lett å bli forelsket i en rik mann som en dårlig en." Mens mange kvinner (og menn) ønsker å gifte seg med en millionær, krever møte en kompatibel og velstående - person mer enn lykke. Ved å kombinere en rekke trekk velstående beundrer, finne og muligens gift med en millionær. Mange populære TV viser fokus på snaring en velstående frier, men finne en i det virkelige liv kan være utfordrende, ifølge daglig økonomi; bare 4,1 prosent av amerikanerne er millionærer.

Instruksjoner

• Ser classy. Med mindre du har angitt severdigheter på en opprørende millionær rock star, en subtil men elegant kjole og makeup stil vil tiltrekke seg en rik mann. Bruk klassiske klær i heldekkende farger som fremhever din kroppsfasong og beste funksjonene. Unngå syntetiske stoffer. I stedet ha silke, ull og cotton klær. Hvis du farge håret, Retusjer røtter ofte og tone ned fargen til en hvete blonde, varm brun eller andre sofistikerte skyggen.

• Utdanne deg selv. I motsetning til offentlig oppfatning ser ikke alle rike mennesker trophy koner eller bimbos. Millionærer tiltrekkes til skjønnhet og hjernen. Gå tilbake til skolen og ta klasser i kunst, informatikk (mange millionærer er i IT-feltet), eller historie. Du trenger mer enn bra utseende hittil millionær. Muligheten til å snakke med en rik mann på sitt eget nivå vil hjelpe deg å skille deg fra andre kvinner kjemper for oppmerksomheten.

• Hyppige eksklusive restauranter og hendelser. Flest millionærer spise middag på Le Cirque i New York City eller andre fem-stjerners restauranter rundt om i verden. Foreta reservasjoner på en klassisk spisested, eller ta en drink i baren til et boutiquehotell etter jobb. Velstående menn nyter spille golf på landet klubber eller delta på Kentucky Derby på Churchill Downs. Finne ut hvor godt heeled menn samles i byen eller reiser for helgen til en nærliggende feriestedet som henvender til de rike. Du kan også arbeide i et felt der du møter høy inntekt folk daglig suc som kjendis assistent, personlig shopper eller vertinnen på en eksklusiv klubb.

• Perfekt din personlighet. Det er ingen hemmelighet at mange kvinner ønsker å gifte seg med en millionær. Dessverre, de fleste av dem tror at utseende og smiger alene vil få dem det de ønsker. Men millionærer vil vi alle ønsker - et intelligent, aktivt følgesvenn. Golf, ski, gå ridning. Øke din sosiale ferdigheter og snakke med partygoers og business bekjente med sjarm og likevekt. Presentere deg som en potensiell partner, ikke en gold digger.

• Kontakt millionær dating tjeneste. Registrer deg med et nettsted som spesialiserer seg på sammenkobling kvinner med velstående menn. De fleste nettsteder tillate kvinner å Registrer deg gratis. På enkelte områder, kan medlemmer kontakte hverandre direkte via e-post eller chat. Noen private matchmakers krever at kvinner fyller ut et skjema for detaljert informasjon og sende profesjonelt skutt bilder før de blir akseptert av tjenesten. Millionaire's Club (gjort berømt av Bravo TV-show, millionær Matchmaker) kontakter sine kvinnelige medlemmer når de føler at de har en god match for dem.