Hvordan lage en Beekeeper Dress

February 4

Birøkt er én måte å sikre din honning forsyning. Det er en aktivitet som er stadig i popularitet både en hobby og en bedrift. Elveblest er en birøkt Dress et verktøy for å høste honning. Disse passer beskytte Birøkter fra får stukket, hvilke innrømmer keeper å arbeide i og rundt elveblest i sikkerhet. Det er mange passer alternativer tilgjengelig for salg, eller du kan sette sammen din egen.

Instruksjoner

• Sy elastisk til håndleddet og ankelen åpningene i kjeledress. Elastiske må være stramt nok til å holde drakten lukkes mens bæres over hansker og støvler.

• Fest den krok og loop Lås til halsen av kjeledress. Trekk papiret som dekker av halvparten og stokk den på plass på én side av halsåpning. Trykk fast. Gjenta med den andre halvparten av lås på den andre siden av halsåpning. Dette holder netting sløret innenfor kjeledress, samt tetting nakke-området fra bier.

• Fest netting hele veien rundt bremmen på hatten. Nettingen bør falle minst 4 inches under halsen av kjeledress. Dette vil tillate bevegelsesfrihet mens beskytte ansiktet, halsen og hode fra bier.

• Sette på Birøkter drakten etter avdekket arealer. Satt på coveralls. Sette på støvler, og deretter dra bena på kjeledress over støvlene. Ta på hatten og brette delvis av sløret. Sikre halsringning med kroker og loop lås. Endelig trekke på hansker og trekk elastiske over håndjern av hansker.