Hvordan å reparere en Hard plast Doll

October 22

Hvordan å reparere en Hard plast Doll

Plast dukkene ble først introdusert i Øst-Tyskland etter andre VERDENSKRIG. Siden da har gjør leketøyprodusenter over hele verden plast dukkene for samlere og barn. De fleste hard plast dukkene er laget med polyvinylklorid (PVC), mens andre er laget av polyetylen. Over tid har hard plast dukkene en tendens til å slites ned. Det er flere problemer som kan oppstå med en elsket eller svært gamle hard plast dukke, som visne og sprengning. Løse disse problemene med noen restaurering teknikker.

Instruksjoner

• Fukt en myk klut og klem en liten porsjon rubbing compound på duken. Gni plast overflaten av dukken i en sirkelbevegelse, arbeider i om én-tommers størrelse områder, lett slipes og fjerne små riper og smuss. Tørr dukken med en myk klut umiddelbart etter skitt fjernes. Hold sammensatt av hår, øyne og malt områder.

• Rengjøre brutte områder av dukkens kropp med varmt vann og mild oppvaskmiddel. Holde det ødelagt stykket på plass, og deretter male over sprekk med klart neglelakk. Hold stykket til neglelakk sett, så la i 24 timer.

• Skjær tynne deler av wire erstatte manglende fingre. Varme slutten av ledningen og stikke den inn nub der manglende fingeren var. Bygge rundt ledningen med plast tre, som er mye forme leire, å forme en finger. La plast tre tørr og helt stivne, så sand fingeren glatt.

• Avskåret en lik del av hvert kast av epoxy putty. Epoxy putty har vanligvis to filmruller; en er limet og andre er Herder. Kna de to delene sammen i ca fem minutter. Fyll ut overflaten groper, store deler eller huljern med putty, fukte fingrene for å jevne den inn i overflaten. La putty stivne i ca tre timer, da sand den glatte.

• Unstring eller ta fra hverandre i plast doll kroppen, hode, armer og ben hvis dukken er visne, har en tørket ut utseende eller lukter sterkt av eddik, kjent som "plast doll sykdom." Plassere brikkene på en antiseptisk vask som Oxy 10, bandasje antiseptisk vask eller lignende produkt. La dukken tørke i noen dager, så dekke det innvendig og utvendig med talkum. La pulver sitte for et par dager, så blåse ut pulver med trykkluft. Spray innsiden og utenfor dukken med et tynt lag av Matt lakk og la tørke.