Kjører toeggede tvillinger i familier?

August 24

Toeggede tvillinger er den vanligste av alle twin babyer og oppstår opp til 75 prosent av tiden. Toeggede tvillinger har to placentas som kan sikring i ett, men i motsetning til identiske tvillinger, toeggede tvillinger er ikke mer genetisk like enn noen to søsken med samme biologiske foreldre. Som identiske tvillinger, kan toeggede tvillinger se veldig like, gjør det vanskelig å skille om de er identiske eller broderlig.

Forekomster av tvillinger

Tvillinger utgjør rundt 90 prosent av flerfødsler. Identiske tvillinger oppstår når en befruktede egget deler seg i to separate embryo gjøre to babyer. Toeggede tvillinger oppstår når to egg befruktet av to separate sperm. Dette fører til dannelse av to embryo gjør to babyer. Forekomsten av flere fødsler og twins oppstår vanligvis i afrikanske kvinner, og ofte i kvinner som er høye og store enn hos kvinner som er små og petite.

Oppfatning av toeggede tvillinger

Du er mer sannsynlig å tenke toeggede tvillinger gjennom bruken av fruktbarhet narkotika. Hvis en kvinne har allerede gitt fødsel til et sett med toeggede tvillinger, er hun dobbelt så sannsynlig å ha en annen hvis hun faller gravid i fremtiden. Flere dem en kvinne har også øker sannsynligheten for kvinnen bli gravid toeggede tvillinger. Også eldre en kvinne er jo større er sjansen for henne å ha toeggede tvillinger; Dette skyldes hormonelle forandringer hos eldre kvinner.

Toeggede tvillinger i familier

Identiske tvillinger skje ved en tilfeldighet, mens toeggede tvillinger er arvelig og kjøre i familier. Tendens til å tenke toeggede tvillinger bæres av kvinnen - hvis du er en broderlig tvilling eller er relatert til toeggede tvillinger, er tre ganger mer sannsynlig å angi et enn noen som har noen forekomster av broderlig twin fødsler i hennes familie.

Identifikasjon av toeggede tvillinger

Det kan være vanskelig å avgjøre om tvillinger er broderlig eller identiske ved fødselen fordi noen ganger identiske tvillinger er født med sine egne personlige sett membraner, gjør foreldrene anta at de er broderlig. En måte å finne ut er å ha begge babyer DNA-testet. Identiske tvillinger deler den samme genetiske informasjonen, mens toeggede tvillinger bare dele rundt halvparten. En DNA-test kan gjøres ved å ta et utvalg av celler fra indre kinnet eller har blodtype eksamen.