Kule ting å gjøre med en Nintendo DS Lite

November 9

Nintendo DS Lite har en rekke bestselgende spillene som «Mario Kart DS,""Pokemon"titler og «Nintendogs». Mens de fleste spillere bruker håndholdt systemet primært for å nyte spill, DS Lite også tilbyr rede andre funksjoner, trådløs internettilgang chatting til å holde på tid. De fleste funksjonene i systemet kan nås fra åpningen menyen.

Spill

DS Lite ikke bare spiller patroner laget for DS, men også spiller spill produsert for Game Boy Advance. Du kan faktisk sette en av hver type patron i DS samtidig for når du er på farten og ønsker flere spillalternativer. Sette en Game Boy Advance, må du fjerne dekselet fra spor 2 først.

Chatte med venner

Du kan sende og motta trådløse meldinger med opptil 15 andre DS Lite brukere så lenge de er innenfor du (ca 65 fot). Velg alternativet "PictoChat" fra DS-skjermen og velge et chatterom fra listen som vises. Bruke pennen og tastaturet til å skrive ut meldinger eller tegne bilder å kommunisere med venner.

Personlig assistent

Mens funksjonene er noe begrenset, har Nintendo DS noen av kronikken av arrangør. Du kan holde oversikt over dato og klokkeslett fra menyen og input viktige datoer som fødselsdato. Få tilgang til systemets funksjoner ved å tappe det lille ikonet nederst på den nedre skjermen.