Årsakene til dårlig oppførsel hos barn

December 2

Barn som oppfører seg dårlig ofte ikke gjør med hensikt dette. Lære å teste grensene er en del av den voksende prosessen. Noen ganger, men kan dette slå fra skade og ivrige nysgjerrighet til veldig skremmende viser av sinne, seksuell atferd eller vold. Svært negativ atferd hos barn kan ofte være et tegn på misbruk eller forsømmelse. Det kan være vanskelig å skjelne mellom barnets normal handle ut oppmerksomhet og et tegn på at fare, inkludert misbruk eller potensielle psykiske lidelser, kan finnes i barnets liv.

Barnet oppdager hans eller hennes verden

Som ung spedbarn flytte nærmere til å gå, pause snakke småbarn, de underveis for å utvikle nye ferdigheter. Sitter, krypende, snikende og stående hver kan barn å se verden fra et helt nytt perspektiv. Som de begynner å forstå deres evne til å vocalize, begynner de å teste forskjellige lyder for å måle reaksjonen av sine foreldre eller omsorgspersoner. Mens det kan hende at en rekke høy pitched skrik pinefulle i ørene, viser smertelig ansiktsuttrykket i medhjelper en reaksjon i øynene til barn. De kan være nysgjerrig om dette og gjentar lyden flere ganger. Stadig er flytte objekter og "smake" deres måte å utforske. Fornuft og motorisk utvikling er en del av den voksende prosessen, og å sette ting i munnen gir dem en annen dimensjon. Dra ting ned, prøver å etterligne noen av mose datamaskinen nøkler, er skrikende og høyt babling alle måter barn lærer å samhandle med verden rundt seg. Mens dette kan være ekstremt frustrerende, vil forstå barnets perspektiv minne i medhjelper at det ikke skade eller blir "dårlig" som forårsaker atferden.

Teste grensene i småbarn og tidlig

Broen fra fullstendig avhengighet i barndom og uavhengighet som en pjokk kan bringe atferd som kan anses som "dårlig". Å være sta eller ikke lytter er vanlig i denne alderen. Det er ikke barnet prøver å skade, han eller hun bare ønsker å gjøre hva han eller hun ønsker å gjøre. Uansett dette ønsket, barn trenger struktur kan hjelpe dem, og å la barn finnes uten regler kan ha negative konsekvenser for. Et spedbarn eller pjokk ofte ønsker å gjøre ting utenfor deres nåværende evner, og vil handle impulsivt stedet vurderer konsekvenser. Begge atferd kan være frustrerende, men er helt normalt. Gi distraksjoner fra farer og en god støttestruktur kommer ikke uten utfordringer, men det er også viktig for barns utvikling som de lærer å flytte synkronisert med sine familien som seg selv, ikke ene eller det andre.

Teste grensene i ungdomsårene

I unge begynner muligheten til å utvikle bedre abstrakt tenkning, slik at ungdom mer forstå sine handlinger og konsekvenser. Intimitet utvikler, samt avhør av etablerte verdier som preteens og tenåringer begynner å skaffe sine egne tanker og tro basert på sine personlige erfaringer. Kan starte et opprør mot foreldre eller caregiver som opprinnelig gitt en moralske, religiøse eller etiske struktur, forårsaker motstridende oppfatninger. Som fysisk utvikling begynner, kan periodiske følelser av forlegenhet forårsake ungdom å piske opp som de føler sin identitet slipping og endre. Klikkene og "følger" er typisk, som måtte føle en tilhører blomstrer. Med en negativt påvirker peer gruppe, kan dette føre til dårlig opptreden valg som ungdom er bevisst, men gjør det uansett grunn presset til å passe i. Følelsen av å være uforgjengelige, og ikke kunne identifisere med historier om anekdotiske advarsel ofte fører til utslett beslutningsprosesser. Foreldre og omsorgspersoner som leder deres tenåringer å føle virkemåtene er "galt" ofte finne seg stangar hoder med sine tenåringer, som søker uavhengighet.

Tegn på misbruk

Barn og tenåringer som lider verbale overgrep ofte viser ekstreme i virkemåtene. De kan være altfor fysisk eller sosialt aggressiv eller ytterst flau. De kan handle uvanlig voksen eller veldig unge, kaster temperament tantrums og kidnapping. Barn og tenåringer som viser uforklarlig avansert seksuell kunnskap i ung alder anses risiko. Sengevæting sammen med tilbakevendende mareritt, samt en meget sterk aversjon til kontakt - shying eller sammenkrøpet bort fra voksne - kan også være indikativ av misbruk. Ingen av disse betyr barn eller tenåringer er iboende "dårlig."

Psykisk helse

Barn, som voksne, kan oppleve en psykisk krise. Årsaken kan være miljø (for eksempel blyforgiftning), bærer vitne til vold eller kriminalitet, stress eller tap av kjære. Fysiske skader, kjemiske ubalanser og/eller genetikk kan også bidra til barnets mentale tilstand. Barnet kan ha negativ opptreden på grunn av sin psykisk helse. Som mange barn "handle," kan muligheten av fysiologiske eller miljømessige bli oversett. Hører stemmer eller hallucinating (ikke for å forveksles med fantasi-baserte spill), fysisk voldelige utbrudd, selvmordsforsøk, skade dyr, sette branner, farlig fysiske risikoene og vedvarende tristhet og bekymre deg i et barn skal alle rapporteres til en lege for evaluering.