Hvordan Word takkekort for arbeid gaver

October 5

Hvordan Word takkekort for arbeid gaver

Takk skal du notater er en av de hyggeligste uttrykkene for takknemlighet en person kan utvide til en annen. Etter et bryllup, kan en bruden og brudgommen motta gaver fra familie, venner og kolleger. Tidspunktet må takke disse personene er viktig. Det bør gjøres innen tre måneder etter gave mottak. Hver takkeside notat skal tilpasses til mottakeren og kan variere i strukturen avhengig av forholdet mellom paret og gave giver. Gaver gitt til par fra sine steder av virksomheten, er det visse Etikette skal følge når giving takk.

Instruksjoner

Hvordan Word takkekort for arbeid gaver

• Diskutere hvem vil skrive som takkekort. For eksempel hvis brudgommen sted for business ga gave, bestemme om han skal skrive takkeside notat.

• Begynner takk notat av adressering avsenderen. En giver, se ham eller henne direkte. Hvis en gruppe gave, men se laget. For eksempel "Kjære [Firmanavn] [avdelingsnavn] Team," er den ideelle måten å ord åpningen av takk notat.

• Takk gave giver for hans eller hennes spesielle dag, ikke bare for en gave generelt. For eksempel "Takk så mye for KitchenAid blenderen."

• Angi takk notat anerkjennelse og planer for gave. For eksempel "gave var så gjennomtenkt, og [ektefelles navn] og jeg vil tenke på deg hver gang vi gjør en milkshake eller smoothie," er en passende måte å tilpasse notatet.

•Lukk takk notat med en siste setning som, "Vi var glad du kan bli med på vårt bryllup feiring og ser frem til å komme sammen snart." Registrer notatet fra både bruden og brudgommen.