Hvordan hjelpe en venn av en fornærmende forholdet

January 14

Hvordan hjelpe en venn av en fornærmende forholdet

Hjelpe en venn av en fornærmende forholdet er ikke så lett som du kanskje tror. Noen personer kan forstå forholdet i er farlig og kan du forlate. Men i noen tilfeller kan din venn elsker personen han eller hun er med og kan bli overbevist om at misbruk endres og at ting vil bli bra. Forstå hvordan beste hjelp din venn kan være vanskelig, men det er mulig.

Instruksjoner

• Forstå at det er mange hindringer å forlate en fornærmende forholdet. Fornærmende forhold fungerer i sykluser. Når vennen din partner gjør vondt henne, kan han umiddelbart prøve å vaske den vekk i det som kalles "bryllupsreisen fase." Dette er en tid som misbruk gjør løfter at misbruk vil aldri skje igjen. Misbruk kan dusj offeret med gaver, oppmerksomhet og hengivenhet. Over tid, kan din venn virkelig begynne å tro at alt er hennes feil og at misbruk er virkelig en god person. Din venn kan kontinuerlig gjøre unnskyldninger for misbruk, legger skylden på skuldrene hennes egen og selv overbevise seg at alle feil ligger med henne.

• Opprettholde kontakt med din venn, for enhver pris. Misbrukere prøver ofte å kutte kontakt med folk som er nær offeret. Dette er noen form for intervensjon. Du må være en bedre venn til din venn enn hun eller han kan være til deg for øyeblikket.

• Anerkjenne det faktum at din venn kan fort bli defensive av hennes eller hans misbruk, spesielt hvis du nærmer samtalen på en måte som angriper misbruk. Prøv å bruke en tilnærming som fokuserer på bekymring for din venn. Minn din venn av hvor herlig hun er. La din venn vet at du er virkelig bekymret for hennes sikkerhet og forklare at du ikke tror hun mottar slags kjærlighet hun fortjener.

• Unngå å bli frustrert eller kutte kontakt med din venn hvis du føler at din innsats er forgjeves. Det tar tid for en person i en fornærmende forholdet behandle hva som faktisk skjer i forholdet. Det er ofte en bristepunktet for ofre for misbruk. De nå et øyeblikk i deres fornærmende forholdet når de ser at kjærlig bekymring er gyldig.

• Ringe myndighetene hvis du tror at din venn er i alvorlig fysisk fare. Selv om du mister din venn, i det lange løp, vil hun være trygt.

• Tilbyr støtte etter din venn forlater forholdet og la henne vite at du er der for henne. Hvis hun bestemmer seg å gå tilbake til forholdet, fortsette å tilby støtte. Det tar ofte flere forsøk for en person å la en fornærmende forholdet for godt. Jo mer støttende du er, jo mer sannsynlig er det at din venn vil lykkes endelig slutt fornærmende forholdet.

Tips og advarsler

  • Husk at det er din bekymring for din venn som bør direkte alle dine samtaler, ikke sinne på misbruk.
  • Alvorlig misbrukere kan skade din venn til å snakke med deg. Husk, hvis du tror din venn er i fare, ringe myndighetene umiddelbart.