Hvordan håndtere en følelsesmessig fornærmende forholdet

March 5

Hvordan håndtere en følelsesmessig fornærmende forholdet

Mange finne seg i en fornærmende forholdet på et tidspunkt i livet. Ifølge Place.com som sunn, vil en av tre kvinner lide en fysiske overgrep av en partner på et tidspunkt. Imidlertid misbruk er ikke alltid fysisk, og ofrene er ikke alltid kvinner. Noen mennesker håndtere dette på bedre måter enn andre. Mest fornærmende relasjoner har element for sammarbeidsspill. Dette er ikke å klandre offer, men offeret trenger å undersøke sin egen atferd, som er siste instans området hun kontrollerer best.

Instruksjoner

Tiltak for å håndtere en fornærmende forholdet

• Rolig diskutere saken med partneren din. Peke ut elementene i forholdet som angår deg. Velg en tid og et sted til rolig diskusjon. Være påståelig i som sier hva du finner uakseptable. Ikke forsøk å ha denne diskusjonen i et argument.

• Diskuter problemet med en relativ eller nær venn. Hemmelighold er en usunn og ofte integrert del av en fornærmende forholdet. Nekte å skjule misbruk, spesielt noen fysisk mishandling. Gjenkjenne hva støtende oppførsel er. Tegn: isolerer du mot andre mennesker, urimelig sjalusi, og ropte og skremmende. Vær oppmerksom på å kontrollere typer atferd, som tar kontroll over økonomien.

• Søke rådgivning, hvis du finner deg ikke å takle forholdet problemer. Nekte å være skylden for partnerens temperament. Hennes oppførsel er til slutt hennes eget ansvar. Vurdere par rådgiving. Gjenkjenne alle muliggjør opptreden på din del. Dette kan inkludere å gjøre unnskyldninger eller fornektelse at det er et problem.

• Vurdere å forlate forholdet hvis fornærmende atferden vedvarer, og ingen av dine skritt å endre den å arbeide. Utforske alternativer alternativ overnatting, hvis du trenger å gjøre dette.

Tips og advarsler

  • Unngå utstede ultimatum som du ikke vil følge med på. Dette bare forlenger elendighet, og gir feil signaler til partneren.
  • Hvis du er i fysisk fare, søke hjelp umiddelbart.