Spill & aktiviteter for nyfødte

March 9

Spill & aktiviteter for nyfødte

Spille spill med det nyfødte barnet er en måte hun kan lære om verden. Spill fremme bånd og undervise nyfødte om årsak og virkning, ifølge forfatterne av "Hva å avente det første året." Det er mange spill du kan spille med nyfødt å gjøre deg både latter og smil.

Peekaboo

Et klassisk barns spillet, peekaboo er noe du kan spille fra barnet er født. Dekker ansiktet med hendene eller et teppe og sakte fjerne det å avdekke ansiktet - men holde oppsiktsvekkende nyfødt, mens du sier den berømte utrop «peekaboo!» som du gjør det..

Itsy Bitsy Spider

En annen klassisk barnets barnesangen kan bli omgjort til et spill av touch og sang. Plassere et teppe på gulvet og legge den nyfødt i center, hun er komfortabel. Synge den klassiske sangen «Itsy Bitsy Spider» mens du gjør bevegelser opp og ned barnets kropp. For eksempel når du synger "opp vann tuten", kan du kjøre fingrene nyfødtes ben og magen-hodet.

Super Baby

Dette er et annet spill du kan spille at hjelper styrke babyens nakke og rygg muskler, samt utvikle hode kontroll. Lå på gulvet med knærne i luften og vinkelrett på gulvet. Lå barnet på sin buk på bena, så hodet hviler på knærne. Rock forsiktig knærne frem og tilbake som du synger eller si, "Hvem er mammas super baby?" Gjør dette flere ganger om dagen for å arbeide kjernen musklene, ligner gjør "magen tid."

Buzzy Bee

Dette spillet hjelper nyfødt utvikle en årsak og virkning, samt å hjelpe med bånd gjennom berøring. Du kan spille dette spillet hvor som helst, mens barnet er liggende på magen, i bilsetet eller på et teppe på gulvet. Hold pekeren finger og tommel sammen for å gjøre en "bee" og trykk forsiktig babyens hud hele hennes kropp mens si, "her kommer buzzy bee!" Alternative hvor raskt og sakte du "buzz" og se det nyfødte barnet tyster med glede på denne morsomme liming spillet.