Hawaiian Flower bryllup dekorasjoner

November 10

Hawaiian Flower bryllup dekorasjoner

Uansett om du skal gifte i Hawaii, eller oppretter en Hawaii stil bryllup og mottak i USA, det er ting å huske på i tråd med ekte Hawaii wedding tradisjoner.

Riktige farger

Vanlige farger i Hawaii brudebuketter og utsmykninger er grønn, rosa, hvit, lilla, rød og gul. Hawaiian blomstene kommer i unike figurer og levende farger. Med slike et bredt utvalg av nydelige blomster, vil dekorere din sted, samt dine bryllupsfesten, og selv gjestene, utgjøre ingen problemer.

Leis

Dekk gjestene i lei. Brude partiet kunne bære lei i stedet bærer den tradisjonelle håndholdte buketten eller iført en boutonniere. Tross alt, ville hva Hawaii eller en Hawaii-tema bryllup være uten lei, som representant for kultur og sin vennlighet. Lei kan fashioned maile, orkideer, pikake, Partial City View lehua og plumeria eller laget av frø, skjell, planter, fjær, tørkede blomster eller candy som har blitt satt sammen. Weddings.lovetoknow.com bemerker at en brud tradisjonelt bærer en lei av orkideer og hvite jasmin. Ankel og håndleddene lei vil også være en vakker tillegg, spesielt hvis det er en strand bryllup og deltakerne barfot. Bruden kan velge å ha en floral krans på hodet, holde i tråd med Hawaii praksis. Denne headpiece kalles en haku, som er en leder lei konstruert av tropiske blomster og ranker.

Centerpieces

For bryllupsseremonien og resepsjonen, vurdere å bruke høy, tropiske buketter på tabellene. Oppblomstringer av Hawaii har en Maui Wauwie bukett som står 32 inches høy og funksjoner anthuriums, tropic fleur, baby doll shea, heliconia, gigantiske calathea, gule shakers, bikube og grøntområder. Fargene er svært levende, som er veiledende øya blomsteroppsatser. Frisk ti bladene brukes regelmessig som dekorasjon på tabellen bryllupskake. Gjør en slående midtpunktet med conk shell og sette en enkelt tropical blomst, antyder Weddings.lovetoknow.com. Eller du kan sette små skjell i bunnen av en glassbolle, legge til et flytende lys og en orkidé blomst.

Dekorere et lysthus eller Pagoda

Hvis du skal gifte seg utenfor, foreslår Hawaiianweddings.net dekorere et lysthus eller pagoda, under som du skal gifte seg, med en gjennomgripende sporet av blomster eller opprette en kjærlighet Ohana Ring av løs kronblader, som er plassert på stranden eller på bakken. En kostbar, men vakre blomsterdekorasjonene gjøres ved en sirkel av orkideer rett på stedet der de tar sine løfter. Dette representerer uendelige kjærlighet.

Utenfor dekorasjoner

Hawaiian blomsteroppsatser kan tilpasses trail ned polakkene i et telt, hvis du har mottaket utenfor under et telt eller en slags baldakin. Vurdere situating høye blomsterdekorasjoner, laget av en stor hortensia, i begynnelsen av hver midtgangen i sitteområdet for gjestene.

Hibiscus

Hibiscus blomster er nydelig, levende og en del av Hawaii landskapet. Disse store blomster kan bli funnet i levende nyanser av rødt, rosa og gult, og ville være vakker enten midtpunktet arrangement, ditt bryllup bouquet eller brusende nedover en espalier. Bluehawaiiweddings.com har et stort utvalg av hibiskus å velge mellom.

Beste valg

Weddings.lovetoknow.com sier at det beste valget for Hawaii bryllup blomster er disse tropiske blomster fordi de er store og fargerike: orkideer, calatheas, costus, ginger, plumeria, heliconias, fugl av paradis, hibiscus og pikake.