Hvordan få Hercules åpne porten i "Poptropica"

July 15

Hercules er en av de gamle greske tallene som du vil møte i mytologi øya online eventyrspillet, "Poptropica." Hercules er lett å finne i sin helt hytta, som ligger rett ved hovedgaten. Overbevise ham om å hjelpe deg ut, men er en annen sak. Han er opptatt signerer autografer på hans skjegg sted å låne deg assistanse. Hans hjelp, vil du ikke kunne nå noen områder som krever sin rå styrke angi, for eksempel gate fører til Medusa.

Instruksjoner

• Samle blomsten av Sphinx, ring fra Minotauros, skala fra Hydra, perle fra Poseidons rike og en whisker fra Cerberus.

• Snakke med kvinnen som holder speilet til venstre for badevakt tårnet mens du er i Poseidon-tempelet. Hennes navn er Afrodite, og hun vil hjelpe deg hvis du kan sende hennes test.

• Klikk på bokstavene nederst på skjermen for å stave ut navnet på Guds avbildet til høyre. Du har tre prøver før du mislykkes. Du kan finne alle guder med navnene i museum of Olympus ved der du startet på øya. I tilfelle du ikke rakk det, er navnene, i rekkefølge, Ares, Hermes, Afrodite, Artemis og Hestia.

• Ta speilet fra Afrodite og klikk på ikonet "Elementer" øverst på skjermen for å åpne inventar. Klikk på speilet og klikk på "Bruk." Klikk på lightning bolt bilde å teleportere direkte til porten til Zevs. Du vil ikke kunne åpne dem uten hjelp fra Hercules, så gå helt til venstre fram Athena.

• Se på scenen med Athene. Hun vil forklare faren for elementene du samlet. Flytte strimler av papir rundt til de stave meldingen, "den som slår fem hellige objektene vil regelen alle Poptropica!" Zevs vises og ta varene fra deg.

• Snakke til Athene. Hun vil fortelle deg å gå tilbake til Hercules for hjelp. Du finner ham på hans vanlig sted inne helten hytta, like ved der din blimp er stasjonert. Snakke med ham og plukke det tredje alternativet-en om teleportere speilet, når han forteller deg at han ville hjelpe, men ikke føler for å gå.

• Klikk på ikonet i speilet Teleport det etter Hercules godtar å hjelpe. Du kan ikke klikke på portene til Olympus rett utenfor balltre, som Hercules vil fortelle deg at du ikke er ennå klar. Klikk på det lilla trident bildet Teleport Poseidons domene. Hercules vil sparke ned en stein, slik at du kan gå inn i templet og få trident.

• Tilbake til Hercules og snakke med ham igjen. Denne gangen Velg skallen bildet Teleport til Hades domene. Hercules flyttes steinen som blokkerer døren til Hades tronerommet. Angi det og snakker til Hades for å få sin krone.

• Tilbake til Hercules, som venter utenfor, og snakke med ham igjen. Klikk på lightning bolt bilde. En kort scene vil spille i hvilken Hercules ødelegger låsen som åpner portene for deg.