Ideer for oppdeling aktiviteter

December 28

Ideer for oppdeling aktiviteter

En inndeling kan være mer enn bare hvor du bor; Det kan være et sted hvor du bygge vennskap. Hosting nabolaget hele aktiviteter kan hjelpe naboer møte hverandre og fremme en følelse av fellesskap i underinndelingen. Aktiviteter bør appellere til naboer av alle typer, fra enkeltrom til nygifte til familier med barn. Tilby en rekke aktiviteter gjennom året for å oppmuntre til samhandling i din oppdeling.

Ferie Block Party

En ferie block party er en effektiv måte å samle naboer i en berømt måte. Finn et område av din oppdeling som ikke får mye trafikk, som en blindgate, og blokkere det av trafikk. Inviter dine naboer til å feire ferie, som den fjerde juli, på en blokk-fest. Sette opp telt med aktiviteter for barn samt noen griller slik at alle kan ta hans favoritt kjøtt å grille. Angi navnekoder slik at naboer kan bli kjent med hverandre.

Nabolaget opprydding

Gjør noe positivt for din underavdeling mens fremme sosialisering samtidig. En nabolaget opprydding kan foregå på en lørdag morgen, og naboer kan samle foran underinndelingen og gå gjennom den for å rydde opp noen søppel i området. Denne aktiviteten fremmer ansvar mens naboer som ikke kanskje vanligvis arbeide for å bli kjent med hverandre. Plus, underinndelingen fordeler ved å få en makeover.

Påskeegg jakt

Et påskeegg jakten er en aktivitet som appellerer til familier og trolig vil tiltrekke seg en stor folkemengde. Finne et åpent felt i eller nær din underavdeling definere påskeegg jakten. Invitere nabolaget barna finne egg med overraskelse behandler i dem. Siden påske faller i mars eller April, vil naboer gjerne komme seg ut og nyte varmere våren temperaturen. Mens barna leker og bli kjent med hverandre, kan foreldre seg også.

Mosjonsløp

En morsom kjøre er en aktivitet som appellerer til alle aldre i din oppdeling. Definere en 1 rute i nabolaget og blokk av at ruten til trafikk. Spør familier å melde seg å løpe eller gå i løpet. Denne aktiviteten fremmer utøver og bo sunt, og det krever få ressurser. Har noen frivillige satt opp rase banen, og ha noen på målstreken registrere løperne ganger. Som et alternativ kan du har en inngangsavgift og gi ut t-skjorter minnes nabolaget løpet.