Fysikk i Vitruvian mann

August 13

Fysikk i Vitruvian mann

"Vitruvian Man" (også kalt «Universell mann») er en penn, blekk, metalpoint og akvarell tegning av italienske kunstneren Leonardo Da Vinci, som levde 1471 1528. Bildet er spesiell og unik fordi den trekker sammen begrepene matematikk og fysikk med biologi og anatomi. Det er mange teorier om paralleller trukket, men de fleste innrømme at Vitruvian mann ble opprettet for å illustrere betydningen av fysikk i våre liv.

Andel

Andelen Vitruvian mann inkludert høyde, lengden på hender, størrelse føtter og Ben lengder er proporsjonalt. Da Vinci og Vitruvius, en gammel romersk tenker, hevdet at navlen sentrum av kroppen. Ifølge Donald E. Simanek, en forsker ved lås Haven University, hvis vi måle en persons høyde og avstand mellom gulvet og personens navlen, er det mulig å få en verdi nær "golden ratio", som representerer ekte biologiske proporsjoner. Det er imidlertid verdt å merke seg at Da Vinci ikke opprettet Vitruvian mann å ha nøyaktig matematiske proporsjoner.

Geometri

Geometrien er representert i Vitruvian mann av stor sirkel og torget. Vitruvian mann står i de to figurene, å nå ut til berører kantene. Som forklart av forskere ved Stanford University, hevdet Da Vinci at "Hvis du åpne bena for å redusere vekst av en-fjortende og åpne og heve armene fingrene midten touch linjen gjennom toppen av hodet, midt i ekstremiteter av outspread lemmer blir navlen og avstanden mellom bena vil gjøre en likesidet trekant."

Gravitasjon

"Tyngdepunktet" av et objekt er et geometrisk som objektet. Det er den gjennomsnittlige vekten av objektet og kan brukes til å beskrive bevegelse objektet via plass i selve oversettelsen av denne egenskapen, som forskere ved NASA beskriver. Leonardo Da Vinci inkludert begrepet tyngdekraften og senteret av massen på Vitruvian mann med ytre sirkelen, han viser hvordan mannens tyngdepunkt ville være fast i rommet Hvis sirkelen begynte å rotere. Han innebærer også at mannens gravitasjonsakselerasjonen center er midtveis langs central line mellom hals, navlen og ben.

"Squaring sirkelen"

Da Vinci opprettet Vitruvian mann å oppklare geometriske problemet "squaring sirkelen," som diskuteres av forskere ved Sam Houston State University. Ideen var å vise at en firkant og sirkel av lik området kan opprettes. Da Vincis løsning er mer enn 99.8 prosent nøyaktig, som er så høyt som mulig for geometriske oppløsninger. Han viste også hvordan intrikate matematikk og fysikk kan forenkles-hans bevis etter kvadrat sirkelen involvert bruk av tegningen han, kompass og rettlinjet eller felles-dagers hersker.