Hvordan lage VHF QSOs

June 5

Skinke radio, også kjent som amatør radio, er en radio tjeneste regulert av kommunikasjon regulatorer i alle nasjoner i verden i et samarbeidsprosjekt måte som forenkler fri og åpen kommunikasjon med folk over hele verden. Frekvensbånd er internasjonalt avtalt. Radioamatører bruke en kortform kalt "Q" signaler kan bryte forbi språkbarrierer. QTH betyr "Beliggenhet," QRM betyr "Forstyrrelser" og det er mange andre. QSO betyr "Samtale" i skinke radio stenografi. I frekvens VHF brukes repeatere og satellitter vanligvis til å utvide samtaler hen line-of-sight VHF.

Instruksjoner

• Finn repeater frekvensinformasjonen i repeater directory for den nærmeste repeater i området der du ønsker å starte en samtale. En repeater vil ha to frekvenser oppført: en input frekvens og en output frekvensen. Repeater inn frekvensen er output frekvensen av din radio repeater output frekvensen er mottar frekvensen av radioen. Frekvensene tilbakeføres mellom to.

• Programmet VHF radio i henhold til repeater frekvensinformasjonen oppført i repeater directory. Programmet Repetisjonsenheten inn frekvens i radioen overføre frekvens bank, så programmet repeater output frekvensen i radio få frekvens bank. Ta hensyn til Repetisjonsenheten "offset", som normalt vil være pluss eller minus 600 kilohertz for 2 Meter (VHF) repeater. Dette må programmeres til VHF radioen repeater forskyvning angir.

• Lytte til VHF frekvens valgt i minst ett minutt før du prøver å starte en ny VHF QSO på Repetisjonsenheten. Dette er en vanlig høflighet alle radioamatører bruker til å kontrollere en gjeldende samtale er i gang av andre på Repetisjonsenheten. Hvis frekvensen er alle klare, er det så tid å starte QSO på Repetisjonsenheten.

• Mikrofon-tasten og deretter ringe til stasjonen du ønsker å kommunisere med, bruker vedkommendes FCC Kallesignal. Hvis din Kallesignal var KW1P og andre stasjonens Kallesignal er KC7ZZ, samtalen vil gå som følger: «KC7ZZ, KC7ZZ, dette er KW1P. " Hvis du vil snakke med noen tilfeldig, samtalen går slik: "CQ, CQ fra KW1P." Stenografi "CQ" betyr "ringer noen stasjonen." Men det er mest brukt for Morse koden, er det funnet veien inn talekommunikasjon av radioamatører også. Slipp tasten mikrofon når samtalen er gjort og vent minst 30 sekunder før du prøver igjen.

• Ringe to eller tre flere ganger, forlater 30 sekunder mellom hvert forsøk. Hvis samtalen ikke startet da, gi ting til hvile i fem minutter eller mer. Hvis en QSO er startet, men Føl deg fri til å kommunisere med personen som ønsket. Husk å oppfylle FCC regel som du gir din Kallesignal identifikasjon hver 10 minutter igjen av samtalen. Unnlatelse av å gjøre dette kan resultere i en bot til din stasjon bør noen FCC feltoffiserer skal overvåke samtalen og identifikasjon regler ikke fulgte i løpet av den samtalen.