9 volts batteri prosjekter

February 26

9 volts batteri prosjekter

Stifter av røykvarsler og walkie-talkie bransjer, 9 volts batterier brukes ofte til science prosjekter også. Det er flere vitenskap prinsipper som kan illustrere med ni volts batteri, og kan få deg ut av et stramt spot.

Gjøre en lommelykt

Siden 9 volts batterier har de positive og negative terminalene på den ene enden, er det mulig å enkelt ta begge terminaler samtidig. Gjøre en mini lommelykt ved å sette på siden av en lommelykt pære på positive terminalen til batteriet, vender over kanten. Tape pære på plass med duct tape og tape en nakne ledningen til den negative terminalen. For å aktivere enkel lommelykten, fullføre krets berøre ledningen til lyspæren.

Dele vann

Nei, ikke som Moses og Rødehavet. Deler vann til hydrogen og klor med et 9 volts batteri, to blyanter med grafitt (Les "elektrisk ledende") bly skjerpet på begge ender, to test rør, salt, vann og et stykke av skum fra en kjøtt-skuff. Gummi band batteriet til et lite stykke kjøtt skuffen og stikke blyanter gjennom bunnen av skum så de berører batteri terminalene. Sett dem i en liten, plast kopp og helle salt vann inn i koppen. Du vil se bobler fra blyant tips. Fylle to reagensglass med vann og en om gangen, invertere dem over boblende blyant tips. Gassen vil fortrenge vannet i reagensglass og du vil samle hydrogen og klor gass.

Lage din egen batterier

Bruke nål nebbtangen, er det mulig å kutte ned skjøten på en 9-volt batteri og utsette seks 1,5 volts batterier. Disse batteriene selges ikke separat, men i bransjen kalles firemannsrom en batterier. De kan brukes i en enhet som krever AAA-batterier, med liten justering av legge et tynt stykke metall mellom batteriene og kontaktene i batterikammeret.

Føl kraften

Igjen, fordi begge batteri terminalene på samme slutten av batteriet, er det mulig å teste strømmen i batteriet uten volt tester ved å berøre begge terminaler mot noe som leder elektrisitet, som en kniv eller metall verktøyet. Batteriet vil gnist hvis det lades. Denne karakteristiske også gjør det farlig å berøre begge terminalene til tungen, siden de vil sjokkere deg. Det betyr også batteriene kan brukes som en hjemmelaget bark krage, med en krets som fullfører når hunden heiser hodet å bjeffe. Vær forsiktig når du prøver dette prosjektet.