Hvordan bygge din egen Pro skjermen for Artist

July 20

Hvordan bygge din egen Pro skjermen for Artist

Profesjonell pro paneler kan koste mye penger. For kunstnere å starte, er kostnaden vanligvis ute av budsjettet. Gjør din egen pro paneler er en kostnadseffektiv måte å vise tegningen. Ikke bare kan du spare penger, men du kan også tilpasse panelene til dine spesifikasjoner. Disse instruksjonene vil bygge en 3-fots-bredformat av 6-foot-tall teppebelagte panel, som kan dupliseres for mer plass. Alle nødvendige materialer kan kjøpes hos din lokale jernvarehandel. Byggingen av panelene vil ta deg en ettermiddag på arbeidskraft, og vil være holdbart nok til å vare mange sesonger.

Instruksjoner

• Bygge rammen av panelet ved hjelp av 2-tommers med 2-tommers med 6-fots styrene som sidene. Nail en 2-tommers med 2-tommers med 3-fots bord flush øverst på de lange planker for å koble dem sammen. Fortsette spikrer 3-fots styrene for å koble 6-fots styrene hver 1½-fot. Dette bør gi deg 1-fots Ben på hver side.

• Lå rammen flatt på gulvet. Plasser kryssfiner panelet på toppen av rammen og justerer så kryssfiner er på linje med toppen av rammen. Det blir nå 6 inches av Ben utvide fra hver side av rammen. Sikre kryssfiner på plass ved spikrer den. Det skal nå ligne et panel.

• Drapere teppet over panelet slik at den overlapper jevnt på alle sidene; om lag 3 inches per side. Stift teppet ned ved å sammenleggbar teppet over kanten og stifte det til baksiden av panelet. Ingen stifter skal vises på forsiden av styret. Arbeide fra toppen bak panelet begge sider av panelet. Stopp rett foran bena.

• Klippe en rift i teppet på innsiden av hvert ben opp til kryssfiner arket slik at du enkelt kan kaste teppet til baksiden mellom bena. Stifter teppet på baksiden av kryssfiner mellom bena og stifter teppet til forsiden av bena. Bruk bare en stift per Ben så det ikke er for mange stifter på forsiden av bena.

• Flytte paraply stands nær panelet og fylle paraply stands med sand så mye som mulig å legge vekt.

• Stå i panelet oppreist og plasser etappe i justerbar paraply stands. Stram pole åpningene slik at de sikkert hold panelet oppreist.