Bruke strukturen muligheten i den "Kaotisk" TCG

November 28

I online handler kortspillet «Chaotic» stoler Danian stammen tungt på strukturen evner. Disse strukturen evner gi ekstra magiske effekter, ekstra energi eller motstand mens strukturen er aktivert. For eksempel Wamma skapning kort gevinster en ekstra 5 energi for hver Mandiblor du kontrollere mens strukturen er aktiv og Hammerdoom Chantcaller assimilert har brannsikre 10 mens strukturen er aktivert. Legg merke til at begge disse kortene krever strukturen aktiveres før evner fungerer. For å aktivere strukturen, må en troppeleder ombord å ha og bruke muligheten til "aktivere strukturen." Illexia Danian dronningen og Mahrant er to slike skapninger som har "Aktiver struktur før slutten av tur" muligheten.

Instruksjoner

• Sette Mahrrant, Illexia Danian dronningen eller en annen skapning i dekk som "Aktiver struktur før slutten av tur".

• Starte en kamp. Under installasjonen når du plasserer dine skapninger på bordet, pass på å sette din troppeleder (skapningen med "Aktivere struktur") på en bakerste raden slik at det er trygt forsvart fra motstanderen din.

• Aktivere strukturen. I starten og på slutten av hver runde settes strukturen automatisk til "off". Hver sving som du ønsker å bruke en bikube evne må du bruke muligheten til "Aktivere struktur". Både Mahrrant og Illexia bruker en Mugic teller for å aktivere strukturen (som representeres av golden sirkelen ved muligheten til).

• Aktivere eventuelle evner som strukturen nå at strukturen er aktiv inntil slutten av slå. Noen kort har passive eller utløste strukturen evner. Dette betyr at mens strukturen er aktiv du trenger ikke å aktivere dem. Aktive evner at du må bruke dem selv og alltid har en timepris etterfulgt av semikolon. Utløses og passiv evner fungerer på egen hånd. For eksempel Hammerdoom Chantcaller assimilert 's brannsikre 10 ville bare nedskrive brann skade mens strukturen er aktivert.