Billige morsomme ting du kan gjøre med familien

November 24

Billige morsomme ting du kan gjøre med familien

Med prisen for gass, mat, flybilletter og underholdning fortsetter å stige, kan tilbringe kvalitetstid med familien bli ganske dyrt. Det finnes ulike aktiviteter som du og familien kan delta i sammen for liten eller ingen kostnader. Med litt fantasi er billig familiemoro veldig oppnåelig mål.

Besøk en Park

Parker kan være en Helårsaktiviteter. Du kan ha det gøy i en park om solen skinner, eller du har snø på bakken. Hvis været er varmt, spille på swing settet eller ta en fotball å kaste rundt. Snørike dager pakke din sleder i bilen for timer med moro. Du kan også ta rimelig snacks hvis du planlegger å bruke mye tid på park. Pack smørbrød og juice for sommeren. Vurdere pakking en termos med varm sjokolade og noen informasjonskapsler for en snørik dag.

Baseball spill

Banen seter på en baseballkamp er ofte svært rimelig. Din familie kan nyte en ettermiddag utendørs mens Amerika er siste gang. Foreta et anrop til stadion forhånd for å bekrefte at billettprisene i ditt område er rimelig. Spis før deltar ballen spillet å unngå de høye prisene på omtrentlig mat. Sjekk reglene av stadion, kanskje du kunne bringe din egen drikkevarer innenfor.

Leie en film

Filmer synes å gjøre som overgangen fra den store skjermen til DVD raskt. Stedet for å betale full pris å se en film i et teater, vent et par måneder og leie DVD for en rimelig pris. Hente noen popcorn og sukkerspinn og tilbringe kvelden henger ut på sofaen med familien. Ta dreier slik at hvert medlem av familien til å velge en DVD som de vil se. Du kan også gjøre det en temakveld ved å velge filmer i en bestemt sjanger.

Brettspill natt

Søk i kjelleren og spillrom for brettspill som familien din ikke er berørt i en stund og gjøre brettspill kveld en ukentlig hendelse. Ta dreier slik at hvert familiemedlem til å velge et brettspill. Vurder å tillate et annet familiemedlem til å velge et spill hver uke. Brettspill kan gi timer med underholdning og kan også tjene som en lærerik opplevelse. Bestille en pizza og samle noen snack mat for å gjøre kvelden morsommere.

Øvelse sammen

Trene som en familie kan gjøre å en hyggelig aktivitet. Gå for en tur, en lang spasertur eller jogge som en familie. Du kan også investere i aerobic DVDer eller sportsutstyr. Variere øvelsen rutine for å holde dine familiemedlemmer interessert. Lær reglene til en sport sammen eller prøve ut en ny aerobic DVD sammen. Øvelse deltakelse som en familie kan hjelpe barna utvikle sunne vaner.