Hvordan lage en Boffing bue & piler

August 6

Boffing pilene er laget av skumgummi pool noodles og PVC-pipe dekket med duct tape. Bøyer er Beef jakt buer eller leketøy buer som trekker mindre enn 30 pounds. De brukes i det som kalles "letteste touch combat," en siste middelalderske krig spill som spilles i henhold til reglene for ære. Spillet startet med Amt Gard organisasjonen og har spredt rundt om i landet. Ingen kroppskontakt tillatt og poeng og sår tildeles i henhold til et alvorlig sett med regler som ble organisert og skrevet i 1996 av Shannon skifer.

Instruksjoner

• Begynne å tjene en boffing pil. PVC-rør inn den hule delen av bassenget noodle. Det bør stikke ut én tomme i den ene enden og selv med den andre enden. Til slutt med utstående røret er nock slutten på pilen. Den andre enden kobles til pilspiss.

• Fest mykt skum til punkt enden av pilen boffing med duct tape. Dekk alle skum områder på pilen med duct tape. Duct tape hjelper gjør boffing våpen mer slitesterk mens farget ledningskanalbånd gjør våpen ser mer interessant.

• Skjær en groove langs diameteren på én tomme lengden på bassenget noodle som er ca 1/4 tomme dyp. Gjør det ca 1/8 tommer bredt. Bruk ledningskanalbånd for å sikre denne brikken slik at den passer tett over den utstikkende delen av PVC-rør. Dekke sømmen mellom dette stykke skum og akselen av boffing pilen med flere duct tape. Dette sporet vil tillate deg å nock pilen mot det bue streng slik at det vil skyte.

• Fletch pilen ved duct tape fjær på tre sider av bofre. Du kan finne at noen forsøk vil hjelpe deg å finne hvor det fletching bør være å gjøre pilen fly på mest aerodynamiske måte. Den fletching er mest for show, skjønt, siden boffing pilen er også omfangsrik å gå virkelig fort.

• Kjøpe en liten sløyfe. Amt Gard regler tillater dekke bow med tape eller selvklebende kontakt papir hvis du foretrekker. Reglene begrense valgene bue til bare de bukker tegner tretti pounds eller mindre. Når du sikte en pil i en fighter, må ikke treffer dem hvor som helst over skulderen. Du er også ikke tillatt å bruke din bue noen som helst grunn bortsett fra å skyte boffing piler på en av konkurransene.

Tips og advarsler

  • Husk å dekker alle PVC-rør med skum og deretter med duct tape slik at ingen vil bli skadet. Letteste touch kamp er en ære som er alle moro. vær forsiktig.