Christian Dating råd for kvinner

February 15

Christian Dating råd for kvinner

Dating i alle aldre kan være forvirrende for kristne kvinner som er ofte revet mellom kulturelle forventninger og åndelige overbevisning. Stasjonen å finne, tiltrekke seg og opprettholde et forhold med en mann som deler hennes tro er ofte vanskelig å balansere med meldinger som kultur sender mannlige og kvinnelige roller, seksualitet og naturen og formålet med dating ritualet selv.

Formål drevet dating.

Dating for kristen kvinne må ha et klart etablert og kommunisert formål. Hvis den unge kvinnen er dating for å etablere kompatibilitet for ekteskap, bør hun gjøre klart tidlig i prosessen. Hvis hensikten er å møte andre, nyte en sunn kveld, ha det gøy og oppmuntre andre deretter som må uttrykkes også.

Boundries

Når formålet er opprettet, bør hver deltaker på datoen oppføre seg etter som de er i forholdet. Venner normallly uttrykke omsorg og nærhet annerledes enn et par som planlegger å dele deres liv sammen. Pass på at nivået av intimitet i snakker og rørende passer dybden og modenhet av forholdet.

Observasjon

Være en god lytter. Lytte til partneren på datoen. Også lytte til folk du kjenner godt og som bryr seg om din lykke. Mange mennesker har raste fremover til tross for protester fra foreldre, pastorer og venner som kunne ha spart paret mange års hjertesorg og smerte. Å ha en sterk støttegruppe er avgjørende for et varig forhold.