Hvordan lage en Packers ikke spilt i «Call of Duty»

May 21

Den siste oppføringen i den stadig populære "Call of Duty"-serien fra Activision har mange egendefinerbare funksjoner. Spillere kan bruke mange av disse unike egenskaper når spiller blant store nettsamfunnet. For at lek å skille seg fra angrep fra andre spillere, er det kjennetegnene som "Clan Tags" for våpen, egendefinerte "Emblem" og "Playercards." Du kan tilpasse emblemer på måten du liker; Det er også mulig å lage en logo av en major league team, som Green Bay Packers.

Instruksjoner

• Last Call of Duty: Black Ops spillet og gå til Multiplayer-menyen. Velg "Ikke spilt" med kontrolleren og deretter «Custom Emblem.»

• Velg "Lag 1", og bla gjennom alternativene for å velge "Medium" ellipsefiguren. Snu ovale 90 grader slik at den er bredere enn den er høy. Endre dette laget å blek grønn brukes av Packers. Kopiere dette laget, gjør det nye laget den mørkere fargen brukes av Packers og krympe ellipsen ned litt for å forlate lettere grønn kantlinje rundt den nye mørkere grønne knappen.

• Kopiere dette laget og endre det nye laget til hvitt. Redusere denne ovale ned igjen en mørk grønn omriss rundt den nyopprettede hvite ovale. Gjør denne mørke grønne disposisjon litt tykkere enn lys grønn ytterst grensen.

• Dupliser laget og velg det samme mørk grønt brukt tidligere i dette nye laget. Krympe den nye ovale ned for å forlate en hvit kant rundt. Den nyopprettede hvit kanten bør være tykkere enn den tidligere formet mørk grønn kantlinjen. Hvit ovular disposisjonen vil utgjør flertallet av "G" i logoen.

• Velg "lag 5," Bla gjennom figuren og velg "rektangel Thin." Flytt dette laget til toppen. Snu firkanten 90 grader slik at den er bredere enn den er høy. Velg den samme mørkegrønne fargen brukt tidligere i dette nye laget. Flytt dette laget til høyre og sentrum av spiller emblemet. Plasseringen og størrelsen på rektanglet slik at det kobler den indre mørke grønne knappen og ytre mørk grønn ovular disposisjonen. Dette krysser den hvite ovale og danne en "C" form av hvite ellipsen. Ikke la det mørke grønne rektangelet krysser den ytterste lys grønne knappen. Kopiere dette laget og plassere det nye mørke grønne rektangelet ved siden av den andre for å gjøre gapet "C" formet bredere.

• Kopiere dette laget og velg hvitt for den nye lagfargen. Flytt og Juster størrelse dette laget slik at den vannrette, rett del av brevet som vil slå den hvite "C"-figuren til en "G."