Bluebird informasjon

August 28

Bluebirds er mellomstore fugler som spiser planter og insekter. Fargen på mannlige bluebird er lysere enn kvinnelige bluebird. Begge kjønn har samme størrelse og samme fargemønstre. Yngre bluebirds har flekker på deres bryst.

Mat

Bluebirds foretrekker å spise insekter, men de også nyte bær og frø. Bluebirds fylle opp på bær i løpet av høsten for å isolere kroppen fett for den kommende vinteren. Mange folk legger ut test bluebirds som inneholder meal ormer og rosiner. Plante berry trær er en flott måte å levere mat til bluebirds.

Reirkasser

Bluebirds bor i reir de utvikler fra løv og kvister. Du kan velge å gi bluebirds i ditt område neste bokser, som bird hus at en fuglen å bygge et reir inne samtidig som du kan se fuglene. Sett opp din reirkasser i åpne områder som har spredt trær. Unngå høye gresset, tett skog eller steder der plantevernmidler brukes.

Fuglen overvåking

Hvis du har reirkasser, bør du overvåke dem for å gi din bluebirds en bedre sjanse for overlevelse. Brystet din reir bokser ukentlig og eliminere alle veps, maur, midd eller andre skadelige insekter fra den neste boksen. Gjør ingen bruker alle plantevernmidler. Hvis det er døde fugler, nød de å bli fjernet. Alltid Trykk på siden av boksen neste før vi ser å tillate voksen bluebird en sjanse til å forlate redet.

Mating

Mellom mars og juni, en mannlig bluebird finner en hekke området og opprette et territorium. Mannlige bluebird med synge for en kvinne. Når en kvinne funnet mannlige bluebird, begynner hun gjør henne hekker i territoriet. Kvinnelige vil legge tre til seks egg og begynne rugende. Mannlige og kvinnelige bluebird vil tendere til å babyer til de er dyrket.

Migrasjon

Etter paringstiden, la bluebirds deres territorier. Noen Nord bluebird flokker liggende i området og se etter bær å spise for å bygge opp fett så kan de varer de kommende kalde månedene. Andre flokker småfe hodet Sør oktober. De bo i furutrær og hekkende hulrom i de kalde månedene. Like før paringstiden, vil bluebirds komme tilbake til sine hjem områder for å starte et nytt år.