Hvordan å stoppe barn fra benytter banne

May 29

Hvordan å stoppe barn fra benytter banne

Fra svært ung alder eksperimentere barn med måter å få foreldrenes oppmerksomhet, i tillegg til nye måter å uttrykke seg og voksende uavhengighet. Barna kan bruke banning for å se hva slags reaksjon det utløser eller fordi de ennå ikke har språkkunnskaper å uttrykke sinne eller frustrasjon. Stopp barnas bruk av ufint språk ikke bruker den selv, lærer dem hvordan riktig uttrykke seg og forklare hvorfor banne er ikke akseptabel for din familie.

Instruksjoner

• Unngå overreacting når barn bruk dårlig språk. De vanligvis ikke vet hva ordene betyr, men har hørt dem brukes utenfor hjemmet. De sannsynlig søker oppmerksomhet eller for å se hva slags reaksjon de får fra deg. Bare Fortell dem de ikke er riktig ord å bruke, og gå videre.

• Lære barna at ordene ikke er akseptabelt i huset ditt. Forklar at de vil høre disse ord brukes på TV, musikk og til og med venner, men deres felles bruk gjør ikke dem OK å bruke. Avhengig av dine barn aldre, fortelle dem ord er "dårlig", "ikke hyggelig," "upassende" eller "sårende." Minn dem at forskjellige familier har ulike regler om hva som er akseptabelt, og hvordan du snakker i familien din er en av disse områdene.

• Modell virkemåten du ønsker dine barn å etterligne. Ikke bruk forbannelse ord eller andre upassende språk selv. Hvis de hører du bruker ord du forteller dem om ikke å bruke, sender du en inkonsekvent og forvirrende melding, spesielt med yngre barn.

• Hjelpe barna komme opp med akseptabel alternative måter å uttrykke sinne eller frustrasjon. Lære dem hvordan å snakke gjennom frustrasjon eller problemer som gjør dem sint i stedet for benytter banne. Identifisere hvilke ord er akseptabel for familien, for eksempel "darn" eller "rotter," for eksempel, eller erstatte dumme ord som "fudgesicles" for mer støtende eller krenkende ord. Slike dumme ord har en ekstra fordel av sprøytebruk lettsinn til noen ganger vanskelig situasjoner, avverge ytterligere situasjonen.

• Opprette og iverksette alder-passende konsekvenser for barna hvis de hardnakkethet ved forbudt ord. Du må også begrense barnas engasjement med andre barn som ofte bruker språk du ikke vil at barna å plukke opp, sammen med begrense deres tilgang til upassende musikk og TV-programmer.