Slik avslutter du en verbalt fornærmende forholdet

June 6

Slik avslutter du en verbalt fornærmende forholdet

I motsetning til i en fysisk fornærmende forholdet, offeret i en verbalt fornærmende forholdet viser ingen ytre tegn til skade og kan ikke tro hun er i reell fare. Imidlertid er det best å avslutte en verbalt fornærmende forholdet, ikke bare for å beskytte din selvfølelse og psykiske men også fordi det er en høy korrelasjon mellom verbale overgrep og eventuell fysisk mishandling. Målet med de fleste misbrukere er kontroll over sine ofre. Misbrukere som finner verbale trusler og put-downs ineffektive vil ofte ty til fysiske overgrep som et middel for å gjenvinne kontroll.

Instruksjoner

• Identifisere og merke verbalt fornærmende situasjoner. Ikke være motvillige til å merke et ord som "misbruk". Gjør ikke unnskyldninger som "kjæresten min er bare veldig stresset akkurat nå" eller "Jeg sannsynligvis gjorde noe for å fortjene den." Så lenge du fortsetter å rasjonalisere internalisere og plassere skylden på deg, vil du merke situasjoner riktig. Når du kan definitivt si, "Dette er misbruk og jeg ikke fortjener," du vil kunne begynne å ta skritt å komme ut av forholdet. Noen tegn av verbale overgrep er utskjelling, trusler, intens humørsvingninger, repeterende misbruk og unnskyldning og vri ord til strid. Andre er gjør nedsettende kommentarer om utseende, intelligens eller verdt; beskylder deg for fusk eller galt uten grunn eller bevis; og skylde på deg for ting som irrasjonelle eller utenfor din kontroll.

• Opprette et støttenettverk. Ofte dwindles offerets selvfølelse til punktet hvor det er nesten umulig å stå opp for seg selv alene. Snakk med venner, slektninger eller rådgiver. Forklare du tenker på å forlate og be om deres støtte. Du trenger å være rundt folk som er oppløftende og viljesterk før og etter endte forholdet. Hvis du gjøre det alene, kan det være for vanskelig å flykte fra mentale og emosjonelle kontroll av din misbruk. Hvis du bor med din misbruk, må et nytt sted å bo før du kan komme tilbake på føttene. Be om å bo med venner eller familie.

• Ta besittelse av noen eiendeler før bryte opp med din misbruk. Hvis du bor sammen, har møbler og annet fjernet mens han eller hun ut av huset.

• Unngå personlig kontakt når bryte opp med din misbruk. Skriv et brev, send en epost eller aften bruk en tekstmelding for å si du ikke lenger ønsker å være sammen. Ikke Føl deg forpliktet til å gi en lang og detaljert redegjørelse for hvorfor du forlater; det vil bare føre din misbruk prøve å krangle med deg over dine grunner.

• Kuttet all kontakt. Har din misbruk blokkert på telefonen, og blokker e-post og sosiale nettverk området meldinger. Hvis du ser ham i sosiale situasjoner, kan du prøve å forlate så snart som mulig. Jo lenger du går uten kontakter, jo høyere sjansene for å ikke falle tilbake inn i forholdet.

• Sende en påbud hvis din misbruk nekter å la deg alene. Hvis du ikke er kjent med rettssystemet, må du ha en advokat hjelpe deg med dette trinnet. Men er det mange ideelle organisasjoner over hele landet som vil hjelpe deg filen nødvendige dokumenter gratis.