Gave ideer for en Ex-kone

May 24

Gave ideer for en Ex-kone

Selv om ekteskap endte, må du fortsatt å kjøpe ditt ex-kone en gave eller to for spesielle anledninger. Mens du ikke får henne de søte lille pyntegjenstander som hun tok så vennlig til når du var gift, er en gave til ferien, en bursdag eller en større hendelse noen ganger i rekkefølge. Velge den riktige gaven for en ex krever en delikat blanding av vurdering, omsorg og tilbakeholdenhet.

Enkel og ikke for søtt

Enten du gir din ex kan gave fordi du føler forpliktet til eller to prøver å gå fra elskere til venner, å holde det enkel og grei ta forvirring ute etter delt gave. Etter en skilsmisse, utvikle et vennskap, eller selv en gjensidig respekt, ikke er lett og ikke skje umiddelbart. Hvis du er i en i-mellom scene, unngå muddying vannet og velge en enkelt gave som ikke på noen måte romantisk. For eksempel får henne en bilderamme å fylle med et bilde fra hennes siste eksamen. Late at du kjøper en gave til sjefen din eller grandonkel. Disse er desidert ikke romantisk kjøp og vil ikke gjøre din ex tror at du sikter for kjærlighet.

Du vil ryggen

Målet med gave er en del av en spiller å beile henne tilbake, må du å grøft grandonkel presenterer og gå med noe mye mer kjærlig. Vinne tilbake din ex er ikke noe du kan gjøre med gaver. Når det er sagt, en gave kan fungere som en del av planen. Vise henne hvor godt du virkelig kjenner henne og plukke en gave meningsfull. For eksempel ex alltid ønsket at hun kunne bytte karriere og følger sin lidenskap for profesjonell maleri. Kjøpe henne en staffeli og sett av oljer til å vise at du bryr deg om hennes behov. Et annet alternativ er å velge en romantisk gave som viser din sensuell, som lys eller et sertifikat for et Pars massasje.

Gavekort

Et gavekort tilbyr en generell måte å gi en gave til din ex uten å gå overbord. Hvis du ikke ønsker for å vinne henne tilbake, men fortsatt ønsker å vise at du bryr deg, velger du et gavekort fra en restaurant som hun liker, en butikk som hun butikker på eller en tjeneste, som en dagspa eller salon - som du vet hun liker. Mengden av kortet avhenger av forholdet og anledning. Hvis dere ikke nær eller gave ikke er en stor ferie, gå med en lavere pengebeløp. På den annen side, hvis du fortsatt tett eller det er en betydningsfull begivenhet, vurdere optisk for mer sjenerøs.

Ta med barna

Etter skilsmisse gave til din ex - som også er mor til barn, kan bety inkludert barna i på loven. Selv om gaven er fra deg, har barna hjelp du kjøpe det og la din ex vet at de plukket den. Du kan også gi din ekskone en gave som har barn. For eksempel lage en fotobok med bilder av barna eller ramme portretter av dem. Inkludert barna i gave-gi prosessen viser at de ikke trenger å velge sider og du og deres mor kan fortsatt kommunisere som voksne.