Karibiske musikkarrangementer og festivaler

December 22

Karibiske musikkarrangementer og festivaler

De karibiske øyene har lenge vært et reisemål for ferierende. Med hvitt sandstrender og vakre vann, øyene tilbyr mye når det gjelder aktiviteter og fester. Mange av øyene har musikkarrangementer og festivaler som er hyggelig for de lokale innbyggerne så vel som besøkende. Uansett hva øya velger du, kan du være sikker på å få noen god musikk, og disse er bare noen få.

Saint Thomas Carnival

Saint Thomas Carnival foregår i April og har vært en årlig begivenhet siden 1952. Det er en måned lang festival som inkluderer lokal mat, opptog, parader og musikk som er full av island ånden og tradisjon. Calypso musikk er en av de viktigste funksjonene i karnevalet. Det finnes ulike Calypso konkurranser under arrangementet tegner musikere fra hele øyene og barnas Calypso konkurranse. Andre typer musikk fremført på karneval inkluderer stål Panorer band og andre forestillinger av lokale landsbyen band og musikk utføres alltid under parader.

Saint Lucia Jazzfestival

Saint Lucia Jazzfestival har blitt en av de mest etterlengtede karibiske arrangementer. Det foregår i mai og fått velkjente musikere fra hele verden. Festivalen startet for 20 år siden, og har en rekke programmer inkludert akustisk jazz, nye alder jazz, fusion jazz og R & B. Viser området fra store forestillinger i konsertsaler til mindre, sent natt utendørs arenaer, samt opptredener og piknik stil hendelser. Det er en 10-dagers hendelse som vakler forestillinger på en tidsplan starter på ettermiddagen og varer frem til kvelden.

Britiske jomfruøyene Music Fest

Dette er en tre-dagers arrangement som finner sted i mai hvert år på den britiske øya Tortola. Det ble startet for 10 år siden og har en rekke musikalske sjangere inkludert reggae, salsa, blues og gospel. Det starter kl 18: 00 på kvelden og varer til ca 3 am med forestillinger tar sted på Cane Garden Bay beach. Det er mange forestillinger hver dag likte og støttet av lokalbefolkningen og tilreisende. Mange av lokal mat er tilgjengelig på arrangementet.

Aruba sjel Beach musikkfestivalen

Aruba sjel Beach musikkfestivalen ble startet for 10 år siden og foregår på Memorial Day Weekend med fem dager med musikalske innslag. Forskjellige artister utføre på hovedscenen, i nattklubber og også noen dagtid forestillinger som tar sted på stranden og inkluderer live radiosendinger. Den musikalske sjangere spenner fra sjelen og R & B til rap og hiphop. Det er kjent som en hendelse som er mer rettet for voksne enn familier og barn.