Bruksområder for eddik på hunder

December 23

Apple cider eddik har mange bruksområder for hundene, inkludert hudpleie, grooming og behandling og forebygging av noen helseproblemer. Ifølge naturlig hunden helse rettsmidler er eddik anti-fungal og anti-bakterielle. Det er viktig å merke seg at bare eple cider eddik inneholder egenskapene som er nyttig når den brukes riktig. Det bør aldri gis å din hunden ufortynnet.

Helse

Ifølge jorden klinikk, kan bruk av eddik i hundens mat eller vann forbedre en dårlig appetitt og riktig pH balansen i dyrets fordøyelsessystem. Det kan også brukes som en behandling for en rennende nese eller hoste, intestinal problemer (for eksempel forstoppelse) og matforgiftning. Dog helse naturpreparater angir at eddik Hundens immunsystem, gir forbedret motstand mot sykdom, og kan øke utholdenhet. Dessuten, er det gunstig for hoften dysplasia, leddgikt og hjerte problemer. Det kan være nyttig nyrene og urin skrift infeksjoner, samt blæren steiner. Stor bruk for eddik bemerker at eddik kan selv eliminere de mørke flekkene under hundens øyne. En teskje eddik er to ganger om dagen til kjæledyret mat eller vann vanligvis tilstrekkelig for en 50 pund hunden.

Hudpleie

Eddik er nyttig i behandling av kløe og aktiveringspunkt, ifølge jorden klinikk. Halv eddik og halvparten vann kan sprayes på det berørte området. Før du bruker eddik på åpen sår, kontakt din veterinær. Det kan hjelpe med calluses på hundens hock ledd og albuer og kviser. Dog helse naturpreparater angir at to spiseskjeer av eddik i en quart vann kan brukes som en etter-bath skyll for allergi og ringworm. Eddik skylling løsning bør ikke være skylles av.

Grooming

Jorden klinikk angir at rutinemessig legge noen dråper av eddik i hundens ører etter rengjøring kan hindre lukt og infeksjoner. En flaske halv eddik og halvparten vann kan brukes å spray på din hunden samt kjæledyret sengetøy til å behandle fleas. Det er trygt for svært små valper når andre loppe produkter ikke er trygt å bruke. Ifølge stor bruker eddik er det nyttig for lukter, herunder lukten fra en skunk. En annen fordel med å bruke en eddik skylling etter bading er at det fjerner doggy lukt og vil gjøre kjæledyret pels skinne.