Hvordan laste ned spill til min TI-84-

June 3

TI-84 rekke kalkulatorer fra Texas Instruments er ikke bare bra for grafisk ut ligninger og hjelpe med lekser, de tilbyr også en rekke spill. Har spill som skyttere og brettspill på kalkulatoren kan komme, når du kjeder deg mellom klasser eller trenger å ta tankene bort alle disse notatene på bordet. Alt du trenger å laste ned og begynne å spille spill på din TI-84 er en USB forflytning kabel og noen grunnleggende programvare fant Texas Instruments' offisielle nettsted.

Instruksjoner

• Gå til Texas Instruments' offisielle hjemmeside. Dataoverføre og installere TI Connect på datamaskinen. Dette programmet kan du koble TI-84 til datamaskinen. Du kan velge fra en PC eller Mac versjon. Sette "TI Connect" i søkefeltet i øvre høyre hjørne av nettsiden, hvis du har problemer med å finne den.

• Last ned ION flash skallet fra TiCalc.org på skrivebordet. En flash skall er et programmeringsspråk som gjør kalkulator å spille forskjellige spill.

• Slå på TI-84 kalkulator, og koble mini-B-enden av USB-kabelen til USB-porten på toppen. Koble den andre enden av kabelen til en av PC-ens USB-porter.

• Åpne mappen med ION filene på skrivebordet, og merk hver fil. Høyreklikk filene, og velg "Send til TI enheten." Trykk "PRGM" på Kalkulator, og velg det første alternativet som bør være en "ION" fil. Trykk "EXE" å installere flash skallet på kalkulatoren.

• Trykk "2" og "MEM" på kalkulatoren, å få opp en liste over alternativer. Bla ned til og velg "MEM MNGMNT/DEL" for å få opp en liste over filer. Tre skal ha ordet "ion" i dem. Velg alle og trykk "EXE" å installere filene. En stjerne vises ved siden av hvert filnavn.

• Laste ned spill fra Texas Instruments hjemmesidens Download Center eller fra TICalc.org. Høyreklikk spillfilene etter at du har lastet dem ned, og velg "Send til TI enhet" overføre dem over til kalkulator.

Tips og advarsler

  • Du må ha kalkulatoren koblet til PCen via USB-kabelen hver gang du vil overføre et spill.
  • Trykk på "PRGM"-knappen på kalkulatoren til å få tilgang til spill og andre programmer.