Visual Basic dataspill

June 10

Programmerere er ikke de eneste som kan ha det gøy med Visual Basic et programmeringsspråk rettet mot utviklere kjører en Microsoft-basert operativsystem. Programmer laget av utviklere utvide utover databaser og inn i riket av spill. Du kan laste ned og spille spill laget i Visual Basic til å oppleve fruktene av programmerere arbeid.

Den uhyre Escapee

Du får et sett med verktøy som spenner fra bomber å lansere innretninger for å bryte gjennom vegger og nå ut til hvert nivå. Som du satte eksplosjoner eller forårsake hendelser med musen, gjøre din escapee seg rundt hindringer uten å kjøre inn i fiender. "Den uhyre Escapee" har 80 etapper å fullføre.

vbGore

For spillere som også vet hvordan program i Visual Basic, gir "vbGore" programmerere verktøy for å lage en online rollespill spillet i samme stemning som "World of Warcraft." Spillet støtter ti tusen spillere som kan samhandle med hverandre og begi deg ut på oppdrag som du oppretter og kontroll.

Leketøy problemer

"Leketøy problemer" krymper skytteren sjangeren ned miniatyr robot størrelse. Spillere utforske og kjempe i syv rom basert på i et hus som kjøkken og garasje. Det finnes fire spillbare figurer å velge mellom med hvert tegn mot fiender unik for deres historie. "Leketøy problemer" støtter også delt skjerm-modus for to spillere å konkurrere bruker den samme datamaskinen.

Perle jakten

I "Gem Raiders," målet er å beseire fienden gems samtidig som din egen edelstener uskadd. Spillet kontrolleres ved hjelp av piltastene som du manøvrere figuren din rundt 20 ulike arenaer. Du kan spille på Normal eller tunge vanskeligheten nivå med sistnevnte er mer utfordrende.

Ta meg hvis du kan

Bruke pilene på tastaturet, manøver en kurv frem og tilbake på bunnen av spillet skjermen å fange fallende baller i "Ta meg hvis du kan." Du score registreres med høy score lagres i spillet for senere visning. Spillet ble laget i Visual Basic 6.

Konsentrasjon spill

Klikk på to forskjellige kort for å lage kamper i "Konsentrasjon Game." Etter hver tur, er datamaskinen tillatt en sving med spilleren som oppnår flest kamper blir som vinner. Spillet ville opphøre inne 30 dager som et eksempel for Visual Basic programmerere på bruk av tidsbestemt spill innhold.