Blomster i håret som en Hawaiian bryllup tradisjon

June 15

Blomster i håret som en Hawaiian bryllup tradisjon

Blomster alltid legge til et element og våren til enhver anledning, spesielt bryllup. Mens mange par bare dekorere sine spillested med blomster, bedecking en brud i blomster kan også legge til vakker elementer til bryllupet antrekk. Ordne blomster i en brudens håret er en tradisjon i Hawaii og kan brukes til å utfylle alle bryllupstema. Blomstene er utnyttet i stedet for et slør og kan komme i en rekke farger.

Blomst valg

Det finnes en rekke blomster dyrket på øyene i Hawaii, med enkelte til visse områder og områder. Orkideer er en av de vanligste valget for gjør håret girlander, valgt for sin delikate og vakker natur. Hibiscus er blomsten vanligvis forbindes med Hawaii og staten blomsten, symboliserer skjønnhet. Ingefær brukes også, fordi det betyr at styrken.

Løs håret blomster

Istedenfor å bære den konvensjonelle hårvekst lei eller haku, kan blomster være sted seg i hairdos, enten med håret opp eller ned. Plassere blomster bak ett øre er de vanligste, men i opp-dos, det kan være blomster, enten stor eller liten, som orkideer, spredt over hele. En stor blomst kan også plasseres bak håret til å være den største mote setningen i håret.

Hodet Leis

Hodet leis, også kalt en haku, brukes av iført tradisjonelle blomst garland i håret i stedet for rundt halsen. Strengene er laget av enten en eller en rekke native Hawaiian blomster satt sammen for å gjøre et tau. Garland er slitt for mange forskjellige anledninger, spesielt på hodet i bryllup.

Fusion

Fusing Hawaii tradisjon iført blomster i håret med den vestlige tradisjonen av slør skjer også på anledning i moderne Hawaii bryllup. Dette gir den naturlige skjønnheten i Hawaii blomster og tradisjonelle hevingen av sløret under seremonien. Iført hvit eller farget hibiscus eller gardenias bak øret og deretter plassere et slør over håret er et middel til å innlemme de to tradisjonene.