Hvordan du omsorg for en Pet Chinchilla

March 22

Hvordan du omsorg for en Pet Chinchilla

Opprinnelig fra Andesfjellene i Sør-Amerika, chinchillas ha blitt domesticated og kanne nå være kjøpt idet slekt pets. Siden Chinchilla er omtrent på størrelse med en kanin, og kan bli plassert innenfor en bur, tror mange de er ideelle kjæledyr, spesielt når du bor i nært hold. Hvis du har vurdert en av disse aktiv, nysgjerrig gnagerne for din neste pet, må du forstå hva omsorg innebærer. Sørg for at du kanne bedrive å den nødvendige grad av omsorg før du tar en chinchilla inn i hjemmet ditt.

Instruksjoner

• Velg en passende beboelse for din chinchilla. Disse pets trenger mye plass til å kjøre, så velge som store et habitat som mulig, fortrinnsvis med mer enn ett nivå. Buret bør ikke være mer enn 24 av 24 med 18 inches for en enkelt chinchilla.

• Bruk naturlig furu spon som har ingen tjære eller olje, og endre disse en gang i uken. Hvis du bruker et bur med en mesh i bunnen, kontrollerer du mesh i ledningen er liten nok til å holde chinchilla blir foten fanget i hullene. Legge til en chinchilla hjulet og lite hus til habitat.

• Gi chinchilla med ferskvann i en flaske. Hvis noen del av vann flasken er plast, kontroller at det er bevoktet fra chinchilla med et metall vakt, som dyrene ville chew plast. Endre vann daglig. Rensede vannet er bedre enn vann fra springen.

• Mate din chinchilla to ganger per dag med en forberedt chinchilla mat i en rett som de kan tygge. En voksen chinchilla vil spise mellom 1-2 spiseskjeer av mat hver dag. Chinchilla må også frisk høy i sine dietter. Gir frisk høy i ubegrensede mengder, men sørg for at den holder seg tørr som det kan mugg lett, og dette vil gjøre dyrene syk.

• Gi dine chinchilla støv å bade i regelmessig. Sette en fjerdedel av en kopp støv i plast container eller chinchilla badehuset og la den i habitat i ca 5 minutter. Chinchilla støv kan kjøpt høyst pet butikker.

• Hold chinchilla kule som dyrene ikke kan tolerere temperaturer over 75 grader.

• Gi dine chinchilla med leker. Et populært alternativ er en hengende med bjeller på bunnen. Chinchilla må trygt tre blokker å tygge på fordi tennene aldri slutte å vokse.

• Tillat din chinchilla å trene under oppsyn i et lukket rom, som badet, minst annenhver dag. Disse små dyrene kjøres vill, utforske hvert hjørne. Kontroller til "chinchilla bevis" rommet slik at chinchilla ikke får inn noe farlig.