Hvordan å plukke opp et skjørt i Flamenco dans

September 26

Hvordan å plukke opp et skjørt i Flamenco dans

Flamenco er en stolt dans som feirer kraften i en kvinne. Alle elementer av dans feire denne kraften, plukker opp skjørtet å vise frem din fotarbeid eller understreke en bevegelse. Plukke opp skjørtet på en effektiv måte er ganske lett hvis du vet den riktige fremgangsmåten.

Instruksjoner

• Forstå at skjørtet ditt er mer enn en del av ditt kostyme. Det er faktisk en annen prop du kan bruke til å fremheve din dansetrinn. Når du velger skjørtet ditt i flamenco, kan du bruke den samme ånd at du bruke fan, kastanjetter og mantón.

• Bøye kneet og heve den rett opp når du vil plukke opp skjørtet. Denne metoden gir skjørtet opp hånden så du ikke trenger bøye frem for å plukke den opp.

• Forstå skjørtet ditt godt i hånden når du oppdra kneet. Bruke hele hånden og grip skjørt fra din kneskål. Hvis du velger skjørtet ditt mellom fingrene i stedet for med hele hånden, mister du auraen av makt som du vil presentere i flamenco og du også se som du ikke ønsker å holde skjørtet ditt.

• Gjenta samme prosess med andre kneet hvis du vil holde din skjørt i begge hendene som du danse.

• Bringe skjørtet ditt midjen din etter at du har det i hendene. Du kan nå bruke skjørtet ditt for å trekke oppmerksomhet til din fotarbeid.

• Praksis fanget skjørtet ditt foran et speil eller har en venn videobånd du. De vanligste feilene nyere flamenco dansere gjøre er å bøye frem for å få skjørt eller å holde skjørtet mellom fingrene i stedet for med hele hånden, så se nøye for disse feilene.

• Plass hendene foran deg på lårene hvis du ikke vil høyne kne å plukke opp skjørtet. Samle stoff i hendene for å øke din skjørt, nesten som om du oppdra en gardin på en scene.