Fantastiske gaver til brudepiker

May 16

Fantastiske gaver til brudepiker

I midt i whirlwind av å finne en kjole, velge et sted og takle fryktede salkart, glem bruden ikke å ta et øyeblikk å takke de som trofast støtte henne veien - hennes brudepiker. Ta deg tid til å få fantastiske gaver til din favoritt jenter.

Luksuriøse Spa-tema gaver

Gaver til jenter å skjemme bort seg selv er bli verdsatt. Tross alt, er de sannsynligvis håndtere mer stress enn de lar når det gjelder å sørge for den store dagen går av uten problemer. Kjøp en kurv for hver prudepike og fylle dem med stearinlys, ansiktsmasker, lotion, duftende såpe og boblebad. For å gjøre det enda mer spesielt, kan du velge dufter som bringe til tankene visjoner om et bryllup, som smørkrem, champagne og roser. Som en ekstra godbit, slip i et gavekort til en behandling på et lokale spa i hver kurv.

Koordinerende smykker

Smykker kan være en gjennomtenkt og personlig gave til brudepiker. Stedet for å velge ett stykke for alle å motta, finne en spesiell brikke for hver jente basert på smak, interesser og personlighet. Det vil vise at du legger tanken og tid til å velge noe for dem, og hindre det brude partiet ser også "cookie-cutter." Det hjelper også for å ta presset bort fra dem velge og kjøpe egne tilbehør. Mange detaljister tilbyr gravering tilpasse mansjetter, armbånd og Halssmykker med initialer eller selv uttrykk. Et armbånd med en annen positiv melding for hver jente er en måte å sikre at alle får samme type gave, uten å miste den individualitet og oppriktighet av takk du vil uttrykke.

Gaver til hjemmet

Gaver til dine brudepiker hjem er både gjennomtenkte og praktisk. Du kan finne monogrammed gaver som skjærebrett, rammer, stearinlys, drikkeglass og fotoalbum online og på mange forhandlere. Tilpasse et fotoalbum eller ramme gave enda mer slip i noen bilder av deg og jentene, utstillingsvindu din vennskap og hvordan det har vokst gjennom årene til å lede hittil betydningsfull.

Kofferter og Travel poser

Kofferter og travel poser er nyttig brudepiker gaver fordi de har andre godbiter og elementene som trengs å bli klar for den store dagen. Bestemme hva slags tote bag å kjøpe basert på temaet for bryllupet. Hvis bryllupet er våren, vurdere en piknik-type tema din totes. Fyll dem med vin, sjokolade og blomster til ytterligere lys vår humør. Hvis du har en sommer eller strand tema bryllup, velge flere stranden bag-stil totes og slip flip-flops inne for å endre i resepsjonen. Mulighetene er uendelige, og jenter vil være mye mindre sannsynlig å miste eiendeler som de er stokking fra sted til sted på bryllupsdagen.