Beslag & slag i hundene

August 2

Beslag & slag i hundene

Å ha en hund gjennomgå en strek eller anfall kan være skremmende. Ved å være informert om tegn og behandling, kan du gi ham best mulig omsorg og vesentlig forbedre sin livskvalitet.

Hjerneslag

Slag oppstår når blodtilførselen til hjernen er redusert. Dette skjer ofte når det er en underliggende medisinsk tilstand, forgiftning, skade eller hjerne svulst.

Anfall tegn

Tegn på et anfall i en hund inkluderer ukontrollerbare kramper, tilbakeføring øynene, omtumlet og forvirret blikk, ikke erkjenner familien, lyste siklende og tap av blæren kontroll.

Anfall kontroll

Under et anfall, fjerne hindringer fra området. Opphold ved hans side, slag forsiktig, og ikke plukke ham opp eller bevege seg.

Behandling av hjerneslag

Hvis du mistenker at din hunden har hatt hjerneslag, ta henne til veterinær så snart som mulig slik at han kan se etter en underliggende årsak som diabetes.

Behandling av beslag

Som med et slag, bør din pet bli sett av en veterinær så snart som mulig. Hun utfører tester for å utelukke miljøgifter eller Lyme sykdom før forskrivning medisiner.

Outlook

Har eksamen så snart som mulig etter en hendelse vil bidra til å sikre riktig diagnose og behandling. Med fortsatt bekymre, bør din pet leve et relativt normalt liv og gi deg med kjærlighet og samvær i lang tid framover.