Hvordan å reparere min Bonsai treet hjemme

April 30

En bonsai-treet er en hobby som krever mye tålmodighet. Det kan ta år å vokse et tre og langsomt skikkelsen det til skjemaet som du fotograferer på. Det er derfor det kan føles som et stort tap når treet blir skadet. Men bør du ikke panikk umiddelbart; i noen tilfeller kan treet repareres med en enkel steg.

Instruksjoner

• Beskjære området brutt grenen hvis det kom helt. I dette tilfellet fungerer prøver å få avslaget til koble ikke. La det vokse tilbake fra området brutt.

• Plasser en dråpe Super Glue i break hvis grenen er fortsatt koblet i minst et lite område, og trykk grenen tilbake sammen. Super Glue produkter brukes noen ganger i legestanden lukke sår når masker og andre enheter ikke er tilgjengelige. Det samme prinsippet brukes her.

• Hold på plass til limet har tørket. Av grenen, like under tynne bark laget, er faktisk den viktigste delen som transporterer næringsstoffer. Lime den indre tre delen vil tillate det ytterste laget å vokse tilbake sammen. Den limte delen vil ikke være så bendable i fremtiden, så ikke prøv å bøye det stedet igjen.