Hvordan å fortelle barn det er ingen Tooth Fairy

March 17

Om barna våknet opp som du var snike i eller de har blitt gamle og smart nok å vite bedre, det kommer en tid å fortelle barna at det virkelig er ingen tann fairy, og du har vært skyve dollarsedler under deres pute for de siste par årene.

Instruksjoner

• Hindre denne diskusjonen i utgangspunktet ved å ikke implementere tann fairy myten hele. Dette barnet ikke vil ha sine håp opp og la ned eller forvirret når sannheten kommer ut. Du kan forklare en belønning diagram for hver tann som kommer ut, jo mer de mister, jo høyere beløpet.

• Holde ruse i gang. I stedet for bare å være åpne om tooth fairy, kan du fortsette å holde ånden i live ved å fortelle barnet at tooth fairy har pensjonert eller ansatt deg å fordele pengene og samle tennene.

• Si det rett ut. Noen barn kan ta den harde, men du kan bare fortelle dem nakne sannheten. Prøver ikke å være altfor sløv, men si noe i retning av det er en morsom tradisjon, men tooth fairy finnes; Hun er bare en god måte å gå gjennom tidene som du mister tennene.

• Har dem finne deg. Neste gang de mister en tann, være høyt om å sette pengene under deres puten, til et punkt der de faktisk våkner. Deretter late som du var fanget i loven og "fess opp at det virkelig er ingen tann fairy, og du spiller en moro knep.

• Fase det ut. Etter de første par tenner, kan du sakte fase det ut før de begynner å spørre det og kan akseptere at det ikke er ekte. Bare pass på at de begynner avhør andre tradisjoner som Påskeharen og Santa Claus.

• Dress opp. Hvis du har utstyret, kan du faktisk kle seg ut som tooth fairy selv og late at du var tooth fairy hele tiden. På denne måten barnet trenger ikke å ta nyheter så hardt, og du kan gjøre narr av hele.