Hvordan å lære ærlighet for Preschoolers

February 21

Foruten undervisning din preschooler hennes alfabetet og farger, er det ditt ansvar som forelder å oppmuntre positiv karakterutvikling. En av de mest essensielle timene for en preschooler lære om er ærlighet. Selv om det kan være vanskelig å lære barnet Hvorfor lyve er galt og fortelle sannheten er rett, kan gjøres forårsake enda mer problemer. Ikke la din preschooler å tenke at lyve er måten å overvinne motgang.

Instruksjoner

• Forklare betydningen av fortelle sannheten. Bruke alder-passende språk for å understreke verdien av å være ærlig. La preschoolers vet at å fortelle sannheten føles bra og er "big boy" eller "store girl" ting å gjøre. Gjøre det klart at liggende kan forårsake andre å mistrust deres ord og fører til sorg. Preschoolers bør forstå at deres handlinger har en effekt på som sin egen bevisst.

• Holde fast med din preschooler om konsekvensene av liggende. Lære din preschooler at umiddelbar få eller lettelse fra å fortelle en løgn er ikke verdt de varige effektene liggende årsaker. Forklar at liggende påvirker din karakter og gjør det lettere å skille løgn. Ikke la din preschooler å fortelle løgner å holde seg unna trøbbel. Motstå de "valp hund" øyne og "crocodile" tårer for enhver pris. Selv om det kan skade å korrigere barnets atferd, ikke gjør dette sender blandede signaler om konsekvensene og gjør barnet mer sannsynlig å manipulere deg i fremtiden.

• Lese litteratur å videresende viktigheten av ærlighet for preschoolers. Dra nytte av din preschooler's ønske å forholde seg til historier å fremheve budskapet. Bruk historier som "The Boy som ropte ulv" for å illustrere hvordan uærlighet kan gjøre andre ikke tro deg, selv når du er å være ærlig. Stille spørsmål gjennom historiene å sikre at din preschooler er slikker tiltenkte meldingene.

• Angi et positivt eksempel for din preschooler. Barn er som svamper og slikke eksempler for fremtidig referanse. Unngå å lyve for eller bryte lover å din preschooler fordi han kan bruke negative atferden til å rettferdiggjøre sin egen uærlighet. Forklare moderasjon til din preschooler å unngå disse "munn-drop" øyeblikk når hun sier alt som kommer til hjernen henne uten en tanke.

• Avstå fra ledende din preschooler til uærlighet. Dette betyr bare unngå stille spørsmål som du allerede vet sannheten om. Det er mer effektivt å spørre en preschooler "hvorfor" han gjorde noe enn "Hvis" han gjorde noe når du er sikker på hans skyld. Dette gir ham muligheten til å ta ansvar for sine handlinger og fraråder ham fra liggende.

Tips og advarsler

  • Forsterke betydningen av sant "første gang" ved å belønne din preschooler for umiddelbar ærlighet.
  • Bruke et incentiv diagram kan la din preschooler positive resultatet av hennes handlinger.