De beste filmene se med dine tenåringer

March 10

De beste filmene se med dine tenåringer

Familie filmkveld blir litt mer komplisert når barnet inn hennes tenårene og utvikle sin smak. Som forelder, er du å engasjere tenåringen samtidig utsette henne til alder-passende innhold. Dette kan være en hard linje å gå, men det er noen klassiske filmer som er sikker på å bli en hit med både du og tenåringen. Se dem sammen kan selv gnist noen samtaler om livet, vennskap og kjærlighet.

Stand By Me

Denne 1986 var en klassisk, catapulting karrieren til Jerry O'Connell og Corey Feldman. Etter vennskap av en gruppe unge gutter på jakt etter manglende tenåring, "Stå av meg" er fortalt i fortelling av en voksen forfatter tilbakeblikk. Mens filmen har mottatt noen kritikk for sin tunge historier og glimt gir på en død kropp, burde det hjelpe gnist en samtale med din tenåringer om døden, og hvor langt de ville gå til sine venner.

Nå og da

Utgitt i 1995, er "Nå og da" en flott film å se med datteren din tenåring. Utstillingsvindu livslang vennskap mellom 4 jenter, kutt denne filmen frem og tilbake mellom sommeren de var 12 og dag, når de er nå alle voksne. Første knuser er utforsket, og foreldre skilt og lære å stole på både deg selv og dine venner. Ungjenter er knyttet til denne filmen, samt musikken som utgjør lydsporet.

Sandlot

Denne 1983 filmen om en gruppe gutter enamored med idretten av baseball er søt nok å være passende visning for yngre barna, mens fortsatt underholdende nok til å engasjere tenåringen. Med temaer omkringliggende erobre frykt og forfølge drømmer, er det sikkert å få din ungdoms tenker, selv om han ler. Vennskap også kjøre sterkt i denne filmen, og kan hjelpe barnet til å reflektere over sine egne vennskap og de han velger å tilbringe sin tid med.

Dirty Dancing

En sann klassiker, "Dirty Dancing" har vært en favoritt blant ungjenter siden sin utgivelse i 1987. Etter den gryende romansen mellom god jente "Baby" og bad boy Johnny, det er mer til denne filmen- og dets karakterer-enn møter øyet. Vokse opp og finne deg selv er et tema som fortsatt er hele "Dirty Dancing", som Baby sliter med å finne ut hva det er hun ønsker og hva hun trenger å gjøre for å oppnå den. Fra begynnelse til slutt henne transformasjon er vanskelig å ignorere og vil være en god samtale forrett for deg og din datter som hun sliter med å få sin egen uavhengighet.