Hvordan å holde en Schnauzer ansikt hvit

June 19

Hvordan å holde en Schnauzer ansikt hvit

En schnauzer er en tysk hunderase med en skjeggete snute. Denne rasen fikk sitt navn fra det tyske ordet schnauze, som betyr snuten. En schnauzer er enkelt å skille fra andre raser på grunn av sin typiske skjegg og lenge fluffy øyenbrynene. Men oksidasjon skyldes salivation, kunstige coloring i hundemat, kosthold og rive flekker kan forlate flekker på skjegg og ansiktet. Dette kan være en årsak til bekymring hvis din hunden har hvit ansikts pels. Heldigvis finnes det et par ting du kan gjøre for å holde en Schnauzer ansiktet hvit.

Diett

En diett rik på korn og korn kan forårsake flekker av skjegg. Gir din hunden en diett som har ingen eller mindre mengde korn og korn etter å ha konsultert din vet. Videre inneholde mange reklamen hunden matvarerne og behandler kunstige kolorering, hvilke kan flekker en Schnauzer ansikt. Unngå å gi disse behandler og mat å din hunden.

Drikkevann

Vann høyt på mineraler kan flekken kjæledyret skjegg. Det er lett å identifisere hvis vann forårsaker farging, som hele ansiktet med skjegg vil være farget og misfargede. For å unngå misfarge på grunn av drikkevann, er det best å gi din hunden flaskevann.

Milk av Magnesia

Milk av magnesia kan bidra til å holde en schnauzer ansikt hvit. Bland det med lik antall hydrogenperoksid. Legge til stivelse blandingen danner en lime. Bruker tannkremen på den fargede delen av ansiktet og la den stå over natten. Vask dagen med varmt vann. Vær forsiktig mens søknad, så det ikke bør være lagt for nær for øynene. Gjenta søknadsprosessen annenhver dag til kjæledyret ansiktet er hvit igjen.

Baby kluter

Bruk nonscented baby våtservietter for å rengjøre kjæledyret ansiktet hver dag etter måltider. Dette vil bidra til å fjerne maten rester fast i skjegget og hindre flekker. Noen Schnauzere er liggende å rive, forårsaker rive flekker under øynene. Tørke ansiktet med baby kluter hver dag kan bidra til å redusere disse flekker.

Hunden Whitening sjampo

Bad din schnauzer med en whitening sjampo. Bruke sjampo henhold til instruksjonene på etiketten, som de fleste whitening shampoos trenger noen mengde fortynning. Bruk en klemme bevegelse bruke sjampo og deretter skyll grundig. Bruke varmt vann for bading din pet. Det er best å bruke en avtakbar dusjhode for å vaske ansiktet, som det vil tillate deg å lede vannet mot skjegg. Tørt skjegg med håndkle, klemme ut vannet i stedet for å gni det. Dette forhindrer at håret å bli tangled.

Rød gjærinfeksjon

Ansiktet av en schnauzer kan få misfarget på grunn av spredning av rød gjær. Dette er vanligvis sett i hunder som lider av overdreven rive av øynene. Tilstedeværelsen av gjær fører pels for å få en rødbrun skjær under øynene. Rådføre seg din vet å behandle denne infeksjonen, som det kan kreve medisiner.