Hvordan balansere en Baby og College

October 25

Hvordan balansere en Baby og College

Sjonglering en baby og college er ingen enkel oppgave. Gjøre det arbeidet krever organisasjonen, engasjement og fleksibilitet. Hvis du klarer å balansere en baby og college, vil du trolig gå på høste fordeler, inkludert en større følelse av uavhengighet og prestasjon for deg og en mer sikker fremtid for både deg og barnet.

Instruksjoner

• Holde dine forventninger realistisk. Ingen forventer at du skal Supermom. Tiden er begrenset, og du trenger for å oppnå en sunn balanse mellom college og morsrollen. Legge for mye press på deg selv å gjøre alt er sannsynlig føre til stress og utmattelse. Identifisere din tid baksetet og lage en tidsplan som arbeider rundt dem.

• Utnytt all hjelp og støtte tilgjengelig. Du kan ha en forelder eller søsken som kan passe på barnet eller låne deg penger til å betale for profesjonell Barnepass mens du deltar college eller studere. Hvis du er en alenemor, tilbyr noen skoler bachelorgrad programmer skreddersydd for enslige mødre sjonglering college og barn, som kvinner med barn Program ved Wilson College. Se etter et universitet som tilbyr stedets barnehage til studenter. Opprette et sterkt nettverk for deg og babyen hjemme. Partner, familie og nære venner kan hjelpe deg med å administrere college og morsrollen vellykket hvis du ber om deres hjelp.

• Holde orden. Nedskrive tidsplanen college i en planlegger og holde det oppdatert med alle lekser, vurderinger og møter. Legge til avtaler for barnet ditt, for eksempel helse checkups og vaksinasjoner. Ikke glem å tilbringe tid med barnet ditt. Dette er avgjørende for hennes emosjonelle utvikling og styrke din bånd. Se din planlegger regelmessig å bekrefte du vet hva som skjer de neste dagene. Forbered alt du trenger for en dag natten, som college bøker og babyens pose for barnehager med bleier, flasker, en endring av klær og alt annet hun trenger. Dette holder siste rushing rundt til et minimum.

• Studie fra babyen når det er mulig. Et rolig og fredelig miljø med ingen distraksjoner vil gjøre studere tid mer produktiv. Hvis du studerer mens baby gråter i naborommet, vil du streve med å konsentrere seg. Like fokusere 100 prosent av oppmerksomheten på babyen når du bruker tid sammen. Dette kan være vanskelig hvis du er engstelig om en kommende test eller bekymre for kravene i uken som kommer. Slapp av, ta pusten dypt og prøver å leve i nåtiden. Ta barnet en tur for å få litt frisk luft og tømme hodet.

Tips og advarsler

  • Hvis du fortsatt amming babyen når du starter college, investere i en brystpumpe. Dette tillater deg å delta klasser og studere uten rushing tilbake å mate babyen hver noen timer. Andre mennesker kan mate babyen uttrykt melk fra en flaske, betyr barnet fortsatt høster fordelene med morsmelk.
  • Uansett hvordan organiserte du er, til tider, vil omstendigheter konspirerer mot deg. Gå med strømmen. Hvis du må ta en dag av fordi barnet er syk, så vær det. Men holder dager av til et absolutt minimum å sikre du ikke falle bak i kursene.