Hvordan få en Petpetpet på Neopets

March 24

Hvordan få en Petpetpet på Neopets

I interaktiv Internett Neopets er petpetpets små, insekt-lignende kjæledyr, og noen ganger parasitter, som tilhører Neopet-figuren din petpet. Petpetpets anses å være noen av de sjeldneste skapningene i Neopia i en legendarisk og ofte sett på som et statussymbol for de heldig nok å ha funnet en.

Instruksjoner

• Skaffe en petpet for din Neopet. Sjekk Hvis en petpet er på auksjon i auksjonshuset, kjøpe en fra en butikk, eller få en gjennom en tilfeldig hendelse i spillet. Vær oppmerksom på at hvis du planlegger å kjøpe din Neopet en petpet må ha ganske mye Neopoints spart for å råd. Det er ingen satt pris for petpets, som de varierer i pris for arter.

• Kontroller at munnen på Neopet-figuren din petpet. Dette er det vanligste stedet å finne en petpetpet.

• Kjøp en petpetpet fra en annen bruker. Fordi petpetpets er så sjeldne, hvis du finner en bruker som er villige til å del med en, være forberedt på å betale ganske mye Neopoints.

• Rase din egen petpetpets. Når du har funnet en petpetpet, kan du finne en annen bruker med en petpetpet av samme art og sette dem i bur å rase. Din petpetpets vil legge ett egg per avl økten. Etter at du har bred nok petpetpets selv, kan du vurdere oppdrett dem og selge dem til andre brukere for Neopoints.

• Koble din petpetpet til din petpet. Hvis du vil koble din nye petpetpet må du først være sikker på at du har Neopet og petpet du petpetpet som er knyttet til valgt som kjæledyret aktive. Flytt petpetpet på lager siden som viser alle elementene. Oppbevare forfriskende lager siden før petpetpet fester seg til din petpet. Feste petpetpet gjøres tilfeldig så må du kanskje oppdatere websiden lager ganske mange ganger før vedlegget er fullført.

Tips og advarsler

  • Oppslagstavler eller fora med Neopets emner er gode steder å snakke med andre Neopets brukere som kan være ute for å fjerne noen petpetpets. Brukere som ønsker for å gi opp Neopets sammen ofte satt opp "Neopet adopsjon sentre" å finne gode hjem for deres Neopets.
  • Hvis du stopper leker med petpet som din petpetpet er knyttet til, fjernes petpetpet permanent. Det er ingen måte å hente en petpetpet som har gått tapt på denne måten, så vær sikker på at du forstår konsekvensene av å miste en petpetpet hvis du vil slutte å spille med en petpet.