Hvordan du skal godkjenne Beanie Babies

April 30

Kontroller at bønne Baby du er om å kjøpe er en autentisk Ty produkt, før du bruker penger på den. Den første bønne barna ble opprettet i 1986, men de ikke bli kjent før i 1996, da de ble mest populære barn leketøy og collectible. Bønne barna solgt av samlere bør angi at de har blitt "godkjent" som betyr at de har blitt bestemt å være autentisk Ty produkter av en anerkjent godkjenningstjeneste. Hvis ikke, det er noen måter du kan bestemme selv om leketøy er en forfalskning.

Instruksjoner

• Referer til Bønne Baby ekspert nettsted som har en illustrert Referansehåndbok for hvordan "henge tags" skal se for generasjoner av Beanie Babies. Hjerte-formet taket kodene varierer fra generasjon til generasjon, så du bør sammenligne bilder online med Beanie Babies til salgs eller bære en ut av bilder med du.

• Føler og visuelt undersøke hjerteformet "Ty logo koden" knyttet til leketøys øret. Hvis gull folie fôr rundt kanten av foran koden har liten rynker eller et ujevnt utseende, er leketøy ikke ekte. Autentisk bønne barna har en jevn, selv gull fôr på kodene. Se på hullet i koden, hvis den har en jevn kant, er det autentisk.

• Sjekk "tush tag" eller stoff kategorien på bakre sømmen av leketøy å avgjøre om det er fortsatt intakt (bønne barna som har blitt gitt til barn kan ha hatt kodene fjernet). En autentisk Bønne Baby har navn skrevet på merkelappen i rødt, uten mellomrom mellom navnet og TM varemerkesymbolet. Noen forfalskninger har navnet trykt i oransje, med et mellomrom mellom navnet og TM-symbolet. Navnet er stavet feil selv.

• Undersøk fargen, vekt og andelen Beanie barnet selv og sammenligne den med bilder av den godkjente versjonen av det samme. Falske Beanie Babies pleier å være overstuffed og tyngre enn den virkelige enere, er ofte en litt annen farge eller er dårlig gjort generelt. For eksempel kan en av bena være litt mindre enn den andre.