Hjemmelaget gave ideer for pappa fra pjokk

February 23

Hjemmelaget gave ideer for pappa fra pjokk

Hjelpe pjokk utforming og konstruere en hjemmelaget gave å gi hans pappa for en spesiell anledning, eller bare på gøy. Han kan gjøre noe nyttig eller noe ment å være et minnesmerke. Tillate ham å sette sin personlige touch på en meningsfull gave for viktig mann i hans liv.

Paperweight

Har din pjokk utforme et kreativt malte paperweight gave til sin far. Først, ta pjokk utenfor å utforske og finne en eller flere steiner med flate overflater å male. Kontroller at den valgte rock er stor og tung nok å gjøre en tilstrekkelig paperweight. Ren rock med varmt vann og såpe og la dem tørke før barnet håndteres. Oppgi ditt barn med ikke-giftig maling i fargene til hans valg. Designideer med maleri farens ansikt, en feil, striper, prikker, et hjerte eller ordene, "Jeg elsker deg, pappa" eller "Pappa steiner." Hvis pjokk velger å skrive en setning, kan han trenger hjelp.

T-skjorte eller putevar

Hjelpe din barn maling et design eller uttrykk på en vanlig t-skjorte eller putevar. Velg en farge som vil være egnet for typen maling barnet ønsker å bruke. Fingeravtrykk, fotavtrykk eller hjerter fungerer godt som en bakgrunn eller design. Uttrykk som brukes er "jeg la min sønn (eller datter, eller barn) trampe på meg" eller klassiske, "Jeg elsker deg, pappa."

Skrivebord Organizer

Hjelpe pjokk opprette en håndlaget skrivebord organizer for hans pappa. Har ham samle fire tomme toalettpapir ruller, papirhåndkle ruller, blikkbokser eller glass med en rekke størrelser og høyder. Har din pjokk Pakk outsides av Tom objektene i fargerike innpakningspapir eller stoff, og hjelpe ham bånd eller lim den på. Innpakket objektene plasseres på et stykke papp som dekkes også i innpakningspapir eller stoff. Fest objekter sammen og på papp for stabilitet og for å opprette en skrivebord organizer med en rekke rom for penner og andre kontor rekvisita. Båndet eller garn kan også legges til kantene på objektene etter ekstra pynt.

Snack Jar

Oppmuntre pjokk bruke sin kreativitet samtidig en morsom snack krukke for faren. Har ham fylle et klart glass med Gullfiskmarkedet snack sprakk. Pjokk bør gjøre en hjemmelaget stang av en Popsicle henge fast med garn festet til den ene enden, og fest det til utsiden av glasset. Han kan dekorere utsiden med fisk klistremerker. Hjelpe ham skrive "Jeg er hekta på deg" på et stykke papir å feste eller brev klistremerker.