Publisere en Christian bok

July 24

Mye hardt arbeid går inn i skriving av en kristen bok, mener mange fortsatt dette den enkle delen. Når det gjelder tid til å dele din hardt arbeide med verden, hvordan du går om å koble med høyre utgivere? Her er noen ganger for å finne boken din publikum, bestemme hvem bør publisere det, gjør tilkoblinger du vil dele dine ord om religion.

Instruksjoner

• Finne din bokens verdien som en mainstream publikasjon. Er det åpenlyst kristne og om kristendommen, eller bare har sterke underliggende kristne temaer? Hvis boken er en sjanger og inneholder materiale slik at det kan være populære eller nyttig for ikke-kristne også, kan du sende den for publisering til både kristne bokutgivere og mainstream utgivere.

• Se etter utgitt bøker lik din. Besøk hyllene i biblioteker, mainstream bokhandlere og kristne bokhandlere og finne bøker som er lik din i sjangeren, stil og innhold, så se som publiserer dem. Dette vil hjelpe du avgjøre hvilke utgivere er en god match for boken din.

• Få en litterær agent. Mens forfattere kan sende til utgivere direkte, har en litterær agent alltid hjelper denne prosessen, spesielt siden noen utgivere tar bare spørringer fra agenter. Se ressursene nedenfor for noen organisasjoner som representerer kristne forfattere, og følge deres anvisninger for å få representasjon. Det vil vanligvis hjelpe for å ha et etablert omdømme som forfatter, som har noen shorters fungerer publisert i magasiner eller antologier eller opprettholde en populær Christian weblogg.

• Sende spørringer til utgivere du har identifisert som passer til din Christian bok (se ressursene nedenfor). Hver utgiver har egne retningslinjer for innlevering; alltid følge dem til brevet.

• Vurder selv-publisering hvis du allerede har tilgang til midler til å dele din bok med et publikum (som en lokal bokhandel som du vet vil lager din bok eller en eksisterende målgruppe av lesere on-line). Den elektroniske tidsalderen har gjort dette alternativet enklere, rimeligere og mer sannsynlig å være vellykket enn andre for håpefulle forfattere. Sjekk ut en utskrift for selskapet, eller publisere din skriver i ebook format for nedlasting. Med selv-publisering er det ikke nødvendig å bruke et spesielt kristne selskap, som du vil håndtere fremme boken selv (se ressursene nedenfor).